Kuva: Shutterstock

Nettikauppa jakoi somessa sukkaniksin, joka sai monet häkeltymään - katso video

19.07.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Kikan avulla sukista saa tehtyä "näkymättömät" kenkien kanssa käytettäessä.

Kaikkiin tyyleihin ei sovi sukkien näytteleminen. Tällaisia tilanteita varten on toki kehitelty omia lyhytvartisia sukkia, jotka eivät kenkiä käytettäessä näy. Mikä neuvoksi, jos tällaisia sukkia ei satukaan olemaan puhtaana? Nettikauppa Asos on nyt esitellyt yhden niksin Instagramissa.

Instagram-videolla nähdään, miten pitkävartisen sukan saa kokonaan piiloon. Sukkaa lähdetään käärimään pois jalasta ja juuri ennen kuin sukka on irtoamassa, kääritty osa käännetäänkin jalkapohjan alle ja kiinnitetään kantapäästä. Näin sukka on saatu pois näkyvistä. Voit katsoa asiaa havainnollistavan videon alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Sukkaniksi on herättänyt monenlaisia reaktioita ihmisissä. Jotkut ovat ottaneet niksin ilolla vastaan ja kommentoineet sitä muun muassa ”käänteentekeväksi” ja ”elämää muuttavaksi”. Jotkut puolestaan ovat kokeilleet kikkaa, mutta epäonnistuneet.

”Kokeilin tätä juuri, eikä toiminut”, kirjoittaa yksi Instagram-kommenteissa.

Kommenttikentästä löytyy niitäkin, jotka ovat jo vuosikausia vannoneet kyseisen kikan nimeen. Mirror-lehti lisää, että niksi toiminee parhaiten tiukkojen ja ohuiden sukkien kanssa.

Lue myös: Miten sukat kannattaa viikata? Tapa, joka säästää tilaa ja pitää laatikon järjestyksessä

Lue myös: Kuinka pitkään samoja sukkia voi käyttää pesemättä niitä? Sohvaperunat-tähden näkemys naurattaa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat