Kuva: Shutterstock

Instagram-kuvissa olikin illuusio - turistit pettyivät karuun todellisuuteen Balilla, katso!

11.07.2019 20:45 - Senni Loikala

"Taivaan portti" ei näytä Lempuyangin temppelissä samalta paikan päällä kuin sosiaalisessa mediassa leviävissä upeissa kuvissa.

Fox Newsin mukaan tuhannet ihmiset matkustavat vuosittain katsomaan Balilla Lempuyangin temppelissä sijaitsevaa ”Taivaan portiksi” kutsuttua nähtävyyttä. Monet ovat saaneet tietää paikasta Instagramin kautta. Kuvapalvelussa on paikasta lukuisia henkeäsalpaavia kuvia. Kuvissa näyttää siltä, että portin edessä olisi laaja vesialue. Turistit usein poseeraavat keskellä porttia satumaisissa maisemissa.

Todellisuus on kuitenkin saanut monet pettymään pahemman kerran. Portin edessä ei ole vesialuetta. Kuvaaniin on luotu illuusio pitämällä kuvanottohetkellä peiliä linssin alla. Tämän ansiosta näyttää siltä, että taivas heijastuisi vedestä.

Viime viikolla Twitterissä nousi viraaliksi Fortunen toimittajan Polina Marinovan tviitti, jossa hän kertoi pettyneensä karvaasti nähtyään "Taivaan portin" paikan päällä.

"Tämä todistaa, että Instagram-vaikuttajat ovat pilanneet kaiken. Toiveeni ja unelmani murskautuivat, kun minulle selvisi, että vesi "Taivaan portin" edessä olikin vain peili iPhone-puhelimen linssin alla."

Tviitissä on "Taivaan portilta" otettu upea kuva, jollaisia Instagram on pullollaan. Toisessa kuvassa on ei-niin-hohdokas paikalta otettu kuva.

Jos tviitti ei näy, pääset siihen tästä.

Viraalitviitin myötä monet muutkin ovat julkaisseet kuvia siitä, miltä "Taivaan portilla" oikeasti näyttää.

Turistien "asiattomat" poseeraustavat temppeleillä ovat aiemmin herättäneet tunteita Balilla. Lue lisää täältä.

Lue myös: Lentäjät varoittavat surkeimmista lentokentistä: "Matkalaukut katoavat 50% todennäköisyydellä"

Kilpailut

Uusimmat