Kuva: Shutterstock

Pikkutytön synttärikakku meni onnettomasti pieleen - reaktiosta hillitön nettihitti

23.07.2019 21:15 - Milena Raappana

Tytön ilme on noussut viraaliksi ja ihmiset ovat tehneet siitä meemejä.

Joskus syntymäpäivät eivät mene täysin odotetulla tavalla. Uutisoimme aikaisemmin äidin tilanneen Moana-teemaisen syntymäpäiväkakun, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta.

Onneton virhe on käynyt myös Liz-nimisen kaksivuotiaan syntymäpäiväkakun kanssa. Tytön äiti Melin Jones päivitti Facebookiin tapahtumasta kuvan, joka noussut todelliseksi nettihitiksi. Äiti kirjoitti päivityksessään, että he kutsuvat Liziä lempinimellä Lizard (suom. lisko). Hän oli toivonut, että kakussa olisi lukenut "hyvää syntymäpäivää Lizard". Lopputulos ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä 2-vuotiaan äiti odotti. 

"En tarkistanut kakkua. Älkää kysykö miksi. Kun olin ottamassa kakkua autosta, vilkaisin sitä nopeasti ja huomasin, ettei kakun tekijä kuullut Lizard, vaan loser (suom. luuseri.). Joten tässä on vauvani ja hänen kakkunsa. Tämä naurattaa nyt, mutta olin vihainen. Hän sai kyllä uuden kakun."

Melin kirjoitti, ettei Liz tiennyt, mitä sana luuseri tarkoittaa eivätkä he vanhempina myöskään kertoneet kakussa lukevan niin. He olivat myös itse maksaneet uudesta kakusta, sillä kokivat olevansa vastuussa kakun tarkastamisesta. 

Tytön ilme on kuitenkin hillitön varsinkin, kun hän ei tiedä kakun olevan epäonnistunut. Ihmiset ovatkin alkaneet vääntää pienen Lizin ilmeestä loistokkaita meemejä ja jättäneet huvittuneita kommentteja. 

"Hänen ilmeensä kertoo kaiken."

"Kirjaimellisesti itkin nauramisesta."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tyly syntymäpäiväkortti huvittaa netissä: "Et ole erityinen"

Lue myös: Supermummon 100-vuotis syntymäpäivä: Laskuvarjohyppy ja uimista haiden kanssa

Lähde: Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat