Kuva: Shutterstock

Morsian joi detox-juomia juuri ennen häitään - eskaloitui pahemman kerran: "Oikea p*skashow"

07.08.2019 15:15 - Milena Raappana

Omista rutiineista poikkeavat kauneuskonstit voivat aiheuttaa katastrofin pääpäivänä.

Hääpäivä on monelle yksi elämän kohokohdista, ja onkin ymmärrettävää, että hääpari haluaa näyttää täydelliseltä rakkaudentäyteisenä päivänä. Erään morsiamen ulkonäön loppuviilaukset kuitenkin päättyivät katastrofaalisella tavalla. 

Redditissä hääsuunnittelijat jakoivat kauheimpia tapahtumia uriensa varrelta. Yksi suunnittelija kertoi morsiamesta, joka oli juuri ennen tärkeää koitosta päättänyt juoda detox-juomia, jotta saisi viimeisetkin turvotukset pois. Hän kuvailee nähneensä morsiamen kasvoilla mitä eriskummallisempia ilmeitä hääkuvien ottamisen aikana.

- Kävi ilmi, että hänen mahaansa oli kertynyt ilmaa ja se oli tulossa ulos pahimmalla mahdollisella tavalla, suunnittelija kirjoitti. 

Ensimmäinen ajatus tietenkin olisi kiidättää morsian vessaan, mutta noin 13 000 euron mekko oli laahuksesta jättiläismäinen ja yläosa olkaimeton ja tiukka. 

- Meillä oli ollut vaikeuksia saada häntä mahtumaan limusiiniin. Ei ollut mitään mahdollisuutta saada häntä nopeasti vessaan. 

Suunnittelija ohjasi morsiamen avustajansa kanssa kulman taakse päästämään pahimmat kaasut pihalle ja samalla pyysi vieraita odottamaan vartin verran. 

- Viisitoista minuuttia kului. Sitten kaksikymmentä. Vihdoin korvanappini piippasi. Avustajani sanoi, että tilanne onkin oletettua pahempi. Juoksin paikalle ja näin avustajani kauhusta jäykkänä. 

Detox-juomat yhdistettynä alkoholipitoisiin drinkkeihin olivat aiheuttaneet aineksen ja hirvittävän hajun, jota suunnittelijan mukaan kenenkään ihmisen ei pitäisi tuottaa. Uloste oli myös kerääntynyt morsiamen muotoileviin alusvaatteisiin aivan kuin ilmapallo. 

- Avustajani täytyi avata alusasu haaroista ja tuo kauhistus valui pitkin morsiamen reisiä. 

Morsian vaati saada tanssia häätanssinsa ja jostain syystä suunnittelija suostui. Reddit-kirjoituksen mukaan sulhasen ilme oli huolestunut vaimonsa oudosta hajusta. Kaiken kukkuraksi sulhanen onnistui liiskaamaan tanssin aikana jalallaan ulostetta morsiamen puvun taakse. Suunnittelija ja avustaja katsoivat kauhulla, kuinka ruskea tahra alkoi levitä pitkin mekon takaosaa. Sulhanen yritti peittää tahran painamalla kätensä jämäkästi sen päälle. 

Juuri avioitunut pariskunta vielä söi hääkakkuaan ennen kuin suunnittelija sai ohjattua morsiamen pesulle. 

- Hän käveli kylpyhuoneeseen sisään, jossa seisoin tiskihanskat käsissä ja poncho yllänni. Kuurasin nyyhkyttävää alastonta morsianta samalla, kun kyseenalaistin kaikki päätökseni elämässäni, jotka olivat johtaneet tähän hetkeen, suunnittelija kirjoitti. 

Suunnittelija lähetti morsiamen takaisin häävastaanotolle ja jäi itse kuuraamaan tonneja maksanutta mekkoa puhtaaksi. Haju kuitenkin oli ja pysyi alueella, vaikka muutoin häät olivat kauniit ja onnistuneet. Toiset Reddit-käyttäjät ovat ylistäneet suunnittelijaa oikeaksi sankariksi. 

"Oikea p*skashow. En saa edes sanoja suustani. Olet todellinen sankari."

"Tämä kuvastaa täydellisesti sitä, miksi normaaleista rutiineista ei poiketa juuri ennen isoa tapahtumaa."

Lue myös: Sulhanen lähti "vessaan" - Ihmiset muistelevat hetkeä, kun häät päättyivät alttarille jättämiseen

Lue myös: Morsian esitti meikkaajalle kysymyksen, joka sai aikaan raivoa: "Todella oksettavaa"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat