Kuva: Shutterstock

Sulhanen ei kyennyt kutsumaan veljensä poikaystävää häihin, taustalla surullinen syy - "Kamalaa"

21.08.2019 08:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sulhanen ei halua, että hänen veljensä tulee kaapista ulos hänen häissään.

Eräs pian naimisiin menevä mies on turvautunut nettikansan apuun kiperässä pulmassa, joka liittyy hänen häihin kutsumiinsa vieraisiin. Reddit-sivustolle kirjoittava mies kysyy, voiko hän jättää kutsumatta häihin hänen veljensä poikaystävän. Sulhanen taustoittaa tilannetta kertomalla, että ainoastaan hän ja veljesten vanhemmat tietävät veljen homoudesta ja suvun vanhemmille jäsenille tieto saattaisi tulla järkytyksenä. Kuten sulhanen kirjoittaa, ”isovanhemmilla ja joillain tädeillä ja sedillä on vielä viime vuosisadan ajatusmaailmat”.

Nyt sulhasen veli on seurustellut puolen vuoden ajan, ja sulhanen on iloinen asiasta.

”Olen sanonut hänelle vuosien ajan, että hänen pitäisi tulla kaapista ulos. Tiedän, että se stressaa häntä ja uskoisin, että salailun lopettaminen parantaisi hänen oloaan”, mies kirjoittaa.

Mies kertoo, että muutama viikko sitten hänen veljensä yllätti hänet totaalisesti sanomalla, että tämä tahtoisi tuoda poikaystävänsä seuralaisekseen häihin.

”Jos se olisi mikä tahansa muu tilanne, kannustaisin häntä tulemaan kaapista ulos, mutta en usko, että hääpäiväni on oikea aika siihen. Kuvitelkaa kaikkea sitä draamaa ja juoruilua, mikä siitä syntyisi. Enkä halua, että mikään vie huomiota pois morsiamelta. Tämä on hänen päivänsä”, mies perustelee huoltaan.

Miehen veli oli perustellut haluaan tuoda poikaystävänsä näytille sillä, että hän haluaisi juhlia veljensä häitä kahden hänelle rakkaimman ihmisen kanssa - veljensä ja poikaystävänsä.

”Tämä on ihan kamalaa. Voisin asettua koko perhettäni vastaan veljeni puolesta ja katkaista välit heihin, jos täytyisi. Kuitenkin hääpäiväni pitäisi olla juhlintaa eikä yhtä perheriitaa.”

Saa tukea netistä

Lopulta mies päätti sanoa veljelleen, että tämän poikaystävä ei saisi tulla häihin. Ensin veli otti asian raskaasti, mutta vaikutti ymmärtävän pian veljensä kannan asiaan. Silti sulhanen kokee, että heidän välinsä eivät ole aivan ennallaan. Näin ollen hän halusi tietää, mitä Redditissä ihmiset tuumaavat tilanteesta.

Monet ovat kannustaneet miestä sanomalla, että hän on toiminut oikein. Keskustelussa myös monet homoseksuaalit ovat sanoneet, että oman perheenjäsenen häät eivät ole oikea paikka tulla kaapista ulos, oli tilanteessa sukuriidan mahdollisuus tai ei. Jotkut ovat ehdottaneet, että sulhasen veli voisi tulla kaapista ulos ennen häitä ja sitten tuoda poikaystävänsä mukanaan.

Lue myös: Morsian joi detox-juomia juuri ennen häitään - eskaloitui pahemman kerran: "Oikea p*skashow"

Lue myös: Sulhasen käytös häissä sai morsiamen itkemään - "En tiedä pystynkö antamaan anteeksi"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat