Kuva: AOP

Sulhasen käytös häissä sai morsiamen itkemään - "En tiedä pystynkö antamaan anteeksi"

24.07.2019 18:45 - Milena Raappana

Hauskanpito lähti sulhaselta käsistä.

Häissä saa ja pitää pitää hauskaa, mutta yhdellä sulhasella meni yhden morsiamen sanoin hauskanpito yli. Ilta nimittäin päättyi katastrofaalisella tavalla eikä morsian tiedä, pystyykö antamaan anteeksi uudelle miehelleen tai unohtamaan tämän käytöstä merkittävänä päivänä.

Anonyyminä kirjoittanut nainen kertoi Mumsnet-foorumilla hääpäivästään, joka sai surullisen lopun. Hän kertoi, että miehellään oli tapana juoda liikaa, joten hän oli pyytänyt tätä hääpäivänä hillitsemään alkoholinkäyttöään. 

- Olimme puhuneet siitä aikaisemmin ja hän oli luvannut olla juomatta itseään todella humalaan ja vaikutti olevan asian kanssa sujut. Hän myös tietää minulle tulevan paha mieli, kun hän on siinä tilassa, nainen kirjoitti ja kertoi samalla, että mies yleensä aina pyytää käytöstään anteeksi, vaikka ei aina muista, mitä on tehnyt. 

Naisen mukaan sulhanen oli kadoksissa suurimman osan illasta ja hän löysi tämän aina hengailemassa ystäviensä kanssa. Morsiamen piti noutaa mies sanomaan vieraille hyvästejä ja sulholta kuulemma jäi monien tuttujen lähtö välistä. Miehen kunto ilmeni kunnolla morsiamelle vasta, kun heidän piti lähteä taksilla hotellille. 

Taksikuski ei meinannut ottaa heitä kyytiin ja vaati miehen pitävän päätään ulkona ikkunasta koko matkan ajan. Kun pari pääsi hotellille, mies ei muistanut, miten huoneeseen pääsee sisälle ja kun he pääsivät sisälle, sulhanen sammui sängylle. Morsian jäi kiskomaan pukuaan pois päältään ja pyytäessä apua mies kuulemma katsoi häntä inhon vallassa. 

- Olin todella odottanut, että olisimme voineet yhdessä juoda drinkit ja keskustella illasta, sillä emme olleet nähneet toisiamme paljoakaan illan aikana. Vietin hääyöni itkien hotellin sohvalla, morsian kirjoitti. 

Häistä on kuusi viikkoa eikä morsian tiedä, pystyykö antamaan anteeksi tai hyväksymään sitä, että nuo ovat hänen muistonsa hääpäivästä ja -yöstä. Moni on jättänyt empaattisia kommentteja naisen tarinaan ja jakanut myös omia pieleen menneitä hääpäivätarinoitaan. 

"Ei ole mitään niin epämiellyttävää kuin mies, joka ei tiedä, milloin on juonut tarpeeksi."

"Vietin oman hääyöni yhden perheenjäseneni luona, kun exäni oli tissutteleva idiootti. Henkilökohtaisesti en tiedä kannattaako sinun yrittää päästä tästä yli... hän tuskin tulee muuttamaan tapojaan."

Toiset yrittivät kannustaa morsianta käsittelemään asiaa sulhasen kanssa.

"Tiedän lukemattomia hyviä avioliittoja, jotka ovat alkaneet todella todella humalaisesta sulhasesta. Pointtina on, että miehen täytyy pyytää anteeksi ja tietää, mitä on tehnyt väärin. Luuletko, että hän pystyy tähän?"

Lue myös: Anopin teko sai nettikansan raivostumaan: "Kuinka hän kehtasi?"

Lue myös: Onko tässä törkein huijaus ikinä? Morsian huijasi ystäviltään rahaa hääpukuunsa

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat