Koira varasti show'n pariskunnan kihlajaiskuvissa - katso hulvattomat otokset

20.08.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Vauhdikkaat kuvat ovat lähteneet leviämään netissä.

Brasilialainen pariskunta on noussut otsikoihin hauskojen kihlakuviensa ansiosta. Joyce Sabino Greffestä ja Alfredo Garcia da Silvasta napatuista kuvista on tullut suosittuja kuvien kolmannen osapuolen ansiosta. Kaksikko nimittäin päätti ottaa yhdeksänkuukautisen koiransa Thorin mukaan kuviin, mutta koira ei suostunut pysyttelemään kiltisti paikallaan.

Thor nähdään kuvissa muun muassa pyllistelemässä kameralle, hyppelehtimässä ja nuolemassa Alfredon korvaa antaumuksella. Nícolas Carreron kuvaamissa otoksissa koira varastaakin täysin huomion itse pariskunnalta.

Ensin valokuvaaja jakoi kuvasarjan Facebookissa, missä kuvapäivitystä jaettiin yli 115 000 kertaa Metro.co.uk-sivuston mukaan. Valokuvaaja on kommentoinut kuvaussessiota Insider-sivustolle.

- Se oli hulvaton valokuvaussessio tuon hyperaktiivisen koiran kanssa. Olihan se haastavaa. Kaikki meni kuitenkin hyvin, Carrero kertoo.

Valokuvat on jaettu myös Carreron Instagram-tilillä, missä ne ovat myös keränneet suuren suosion. Voit katsoa monen kuvan päivityksen alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Netti ihastui yrmeän näköiseen shiba-koiraan - Grumpy Catin seuraaja?

Lue myös: Tubettaja jakoi vahingossa editoimattoman koiravideon nettiin, materiaali järkyttää - "Olet hirviö"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat