Kuva: Shutterstock

Helsinkiläisen taloyhtiön kieltokyltti kummastuttaa somessa - huomaatko virheen?

28.08.2019 18:15 - Senni Loikala

Erään taloyhtiön hämmentävä kieltokyltti kiinnitti suomalaisräppärin huomion ja hän julkaisi kuvan siitä suositulla Instagram-tilillään.

Räppäri Paleface, 41, oikealta nimeltään Karri Miettinen, päivitti tiistaina yli 27 000 seuraajan Instagram-tiliään kuvalla, jossa on erään taloyhtiön pihan läheisyydessä oleva kieltokyltti. "Skeittaus ja rullalautailu taloyhtiön piha-alueella KIELLETTY", kyltissä lukee. Räppärin käyttämän aihetunnisteen perusteella kyseinen kyltti sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.

Paleface kuittailee kyltin kirjoitusta päivityksensä kuvateksissä näin: "Ei sitten mitään skeittausta tällä pihalla, eikä varsinkaan rullalautailua.” Tässä räppäri osuikin naulan kantaan, sillä skeittaus ja rullalautailu ovat synonyymeja toisilleen.

Päivityksestä on tykätty lähemmäs 2000 kertaa ja kommentoitu kymmeniä kertoja keskiviikkoiltapäivään mennessä. Yhdessä päivityksen kommentissa pohditaan, voiko kyltin tekstin takana olla inhimillinen virhe: "Onkohan tässä ajateltu, että potkulauta on sama kuin rullalauta?" Tähän Paleface vastasi näin: "Minusta tuntuu, että tässä ei ole ajateltu."

Päivityksen ympärillä käyty keskustelu on muutenkin värikästä. Alla muutama poiminta kommenttikenttään jätetyistä kommenteista.

"Ai molemmat kielletty, voi p*ska."

"Onneksi voi potkulautailla tai skuutata."

"On se kyllä niin palkitsevaa, kuinka paljon nuorten liikuntaa (ja miksei vanhempienkin) tuetaan. Totta kai paikat kuluvat, mutta kuluvat ne muutenkin."

"Rullalautailu on pahinta skeittausta!"

"Kuha o kielletty."

"Nuo stepithän pitää hypätä niin että ländin jälkeen kamera kääntyy tuohon kylttiin. Minusta tuntuu, että nämä haluavat skeittaajia tuonne."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Paleface esiintyi Tallinnassa järjestetyssä Suomi 100 -konsertissa vuonna 2017. (kuva: AOP)

Lue myös: Elle: JVG avautuu tyttöystävistään ja seksistä: "On herkkää, jos ei pysty suoriutumaan"

Lue myös: Räppärit tekivät rasismia vastustavan kappaleen - mukana muun muassa VilleGalle ja Paleface

Kilpailut

Uusimmat