Kaikki artikkelit

Varo juonipaljastuksia!
Erään taloyhtiön hämmentävä kieltokyltti kiinnitti suomalaisräppärin huomion ja hän julkaisi kuvan siitä suositulla Instagram-tilillään.
8 Mile kertoo nuoren rap-artistin rankan tarinan.
Kappaleella kuullaan myös Palefacea.
Cheek kertoo, että kyseessä on oodi suomalaisen hiphopin perustaa valaneelle Pipefestille.
Palefacen kappale ottaa kantaa ajankohtaiseen aiheeseen.
Kappaleessa peräänkuulutetaan käyttäytymään hyvin ja lopettamaan "takaperin käveleminen."
Suomalaisräppäri yrittää päästä mukaan Yhdysvaltojen musiikkibisnekseen.
Huomenna ilmestyvällä Nyt kolisee -albumilla on mukana Paleface ja yli 20 muuta räppäriä. Mitä J.Karjalainen rohkaisi poikia tekemään?
Herättäjien vieraana käynyt Paleface otti vastaan Anssin pääsiäishaasteen. Kummatkin räppäsivät pätkän Luukkaan evankeliumia. Niin tunteella, että karvat nousi pystyyn!
Suomiräppärit tekivät uuden version J.Karjalaisen Et ole yksin -albumista. Nyt kolisee -niminen levy julkaistaan 4. huhtikuuta.
Paleface julkaisee tässä kuussa viidennen albuminsa Maan tapa. Mies ei jätä poliittisia teemoja rauhaan tälläkään levyllään. 
Rap-yhtye Ruger Hauerin musiikkivideolla nähdään jopa 123 suomiräppäriä.
Pori Jazzin ohjelmistoa suunnitteleva ja toteuttava taiteellinen johto on uudistunut.
Suomalaisräppäri Palefacen keikalla Blockfesteillä yleisö innostui perjantaina jopa liikaa. Villiintyneen yleisön joukossa olleita nuorempia katsojia jouduttiin hakemaan väentungoksesta turvaan.
Blockfesteillä eilen esiintynyt Paleface uskoo useiden Suomeen rantautuneiden Hip hop -musiikkiin keskittyneiden festivaalien kertovan siitä, että Hip hop -kulttuuri voi tänä päivänä todella hyvin