Kuva: Shutterstock

Mestarimaalari ja nerokas runosielu - kolme horoskooppimerkkiä, jotka ovat muita luovempia

17.10.2019 11:15 - Milena Raappana

Kuulutko sinä luovien tähtimerkkien joukkoon?

Luovuus on subjektiivista ja oli sitten oma vahvuus kirjoittamisessa, tanssimisessa, musiikissa, valokuvaamisessa tai maalaamisessa, jokaisesta meistä löytyy edes pieni pisara luovuutta ja taiteilijaa. 

Kuitenkin joidenkin tähtimerkkien luonne ja intohimo ovat tyypillisempiä luovuuden toteuttamiseen. Horoskooppimerkeistä luovimpia ovatkin härkä, leijona ja kalat. 

Härkä: koristelet maailmaa sinusta kumpuavan Venus-planeetan estetiikalla

Härkä on tähtimerkki, josta huokuu kauneutta. Sinua ohjaa rakkauden, kauneuden, mielihyvän ja aistillisen ilon planeetta Venus ja mieluusti ympäröisit itsesi aina luksuksella ja esteettisesti miellyttävillä tavaroilla. Kuten samankaltaiset siskosi, vaaka ja kauris, suosit mieluummin laatua kuin määrää paitsi, jos kyseessä on rahan tekeminen. Kaikki tietävät, että arvostat hienoja asioita elämässäsi, mutta se johtuu suurimmaksi osaksi rakkaudestasi yksityiskohtia ja ammattitaitoa kohtaan. Olet tuhlaileva tapahtumien järjestäjä, mutta sitäkin parempi laulaja.

Leijona: käytät synnynnäisiä lahjojasi luomiseen ja itseilmaisuun

Monet artistit, tanssijat, muusikot ja esiintyjät ovat tämän syntyneet tulisen majesteettisen tähtimerkin alla. Valaisevan auringon ohjaamana jumalallinen valosi hohtaa vaivattomasti ja entistä voimakkaammin, kun saat ilmaista itseäsi taiteen avulla. Johtava elementtisi tuli kuvastaa hedelmällisyyttä, joka ruokkii synnynnäistä luovuuttasi ja lapsenomaista riemua. Vaikka leijonaa pidetään ylidramaattisena, kukoistat parhaiten, kun saat olla häpeilemättä oma itsesi. Itsensä likoon laittaminen vaatii paljon rohkeutta, jota sinulta löytyy. 

Kalat: värikäs mielikuvituksesi on maagisen vahva

Sinun unenomainen johtava planeettasi Neptunus, joka on unelmien ja alitajunnan planeetta, hallitsee taiteeseen, elokuviin, musiikkin ja unimaailmaan liittyviä asioita. Olet oma itsesi unissasi ja unesi ovatkin uskomattoman vahvoja. Ne ovat täynnä myötätuntoa, uskoa, inspiraatiota, mystiikkaa ja perhosia, jotka tuntuvat mahassa rakastuessa. Mystisen Neptunuksen lapsena olet luontaisesti jumalallinen. Pidät mieluusti silmilläsi ruusunpunaisia laseja, jotta välttäisit karun todellisuuden. Säteilet universaalia rakkautta, mutta varo, ettet eksy fantasioihisi. 

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat