Kaikki artikkelit

Yhtäkkiä sitä huomaa tottuvansa tähän tilanteeseen. Nauttivansa kiireettömistä aamuista, päivittäisistä ulkoiluista, hiljaisuudesta ja rauhasta. Olen kyllä harvinaisen hämmentävä sekoitus sosiaalista energiaa ja yksityiseen tilaani vetäytyvää mietiskelijää. Välillä olen itsekin ymmälläni tästä yhdistelmästä.
Kuulutko sinä luovien tähtimerkkien joukkoon?
Yksin vietetty aika voi virittää havainnointikykyä uusille taajuuksille. Oma aika on tärkeää myös henkisen hyvinvoinnin kannalta.
Luovat ihmiset samaistuvat usein siihen, että työstä saatu kritiikki voi joskus tuntua jopa henkilökohtaiselta loukkaukselta. He ovat kuitenkin taitavia ammentamaan inspiraatiota tunteesta kuin tunteesta.
Viihdytkö hyvin omissa oloissasi ja omistatko aikaa haaveilulle? Sinussa saattaa piillä paljon luovuutta.
Matkustaminen kannattaa aina, ja nyt myös tiede antaa loistavan syyn lähteä maailmalle.
Muuttamalla muutaman tavan arjessasi parannat luovaa ajatteluasi ja saat enemmän aikaiseksi.
Sotkuisuus ei ole ainoastaan huono asia. Se voi olla myös reitti inspiraatioon ja luovuuteen.
Onko sydämesi särkynyt vai tökkiikö sinkkuelämä muuten vain? Muista myös, että yksin vietetty aika voi olla todella upeaa.
Tutkijat ovat löytäneet uuden linkin sarkasmin ja lisääntyvän luovuuden välille. 
Monet menestyvät liikemiehet ja -naiset paljastavat saaneensa parhaimmat kuningasideansa makuuhuoneen seinien sisäpuolella.  
Mielenterveysongelmat näyttävät iskevän muita helpommin luoviin henkilöihin. Syynä on muun muassa epätavallinen työ.
Jos olet organisoinnin mestari, suunnittelet kaiken tip top ja tahdot suoriutua kaikesta täydellisesti, kannattaa sinun kokeilla järjen äänen kuuntelemisesta edes välillä.
Jos henkilö on tylsistynyt, se ei välttämättä ole täysin negatiivinen asia.
Luovuus on ihailtu ominaisuus, mutta sillä voi olla ikäviä lisäominaisuuksia. Tutkimus selvitti, ovatko taiteelliset ihmiset oikeasti epärehellisempiä kuin muut.
Jos työt takkuavat, etkä pääse eteenpäin, kokeile näitä 33 niksiä.