Kuva: Shutterstock

Naisen kuvaeditoinnit eron jälkeen levisivät viraaliksi: 'Näytät todellisen puolen elämästä'

20.11.2019 21:15 - Milena Raappana

Twitter-päivitys on kerännyt jopa 57 500 tykkäystä.

Monella on tapana eron myötä poistaa sosiaalisesta mediasta entisen kumppanin kanssa otetut yhteiskuvat. Singaporelainen opiskelija Rosie, 22, päätti kuitenkin toimia toisin.

Hän kertoi Twitterissä, kuinka säilytti kuvia entisistä poikaystävistään, jotka jättivät hänet, mutta muokkasi kuvatekstit tilanteeseen sopiviksi. Twiitissään hän kirjoitti:

"Päätin säilyttää kaikki kuvat tästä p*skamaisista miehistä, koska näytän söpöltä, mutta päivitin kaikki kuvatekstit osuvammiksi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhdessä kuvassa Rosie on ex-kumppaninsa sylissä ja saa tältä suukon poskelleen. Kuvatekstissä lukee: "En ole suuri ystävänpäivän fani, mutta sitäkin suurempi oman rakkaani fani."

Tämän alle hän kirjoitti eron jälkeen: "Edit: Hän jätti minut seuraavana päivänä!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisen heidän yhteikuvaan Rosie oli aluksi kirjoittanut: "Tykkää, jos voisin saada jotain parempaa."

Sydänsuru muutti kuvatekstin muotoon: "Edit: Hän jätti minut Facebookissa yksityisviestillä, joten kyllä, voin saada jotain paljon parempaa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rosien twiitti on levinnyt viraaliksi ja saanut 14 800 uudelleentwiittausta ja 57 500 tykkäystä. Moni on ylistänyt hänen lähestysmitapaansa asiaan ja kehunut häntä todelliseksi inspiraatioksi.

"Todellinen ikoni!"

"Rakastan tätä energiaa!"

"Rakastan tätä, koska se näyttää todellisen puolen elämästä. En ole koskaan pitänyt paljoakaan Instagramista sen täydellisten kuvien takia. Moni tuntee itsensä riittämättömäkis pelkästään, koska he olettavat elämän näyttävän samalta kuin imartelevin filtteri."

Twiitin saadessa suurta huomiota myös mediassa, Rosie halusi vielä täsmentää, ettei hänen tarkoituksensa ole mollata kuvissa näkyviä miehiä. 

"Tämä päivitys koskee minua, miten olen siirtynyt eteenpäin tunnistumalla kokemukseni ja kipuni ja tietäen, että ansaitsen parempaa. Ja näytän hyvältä näissä kuvissa."

Lähde: Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat