Kuva: Shutterstock

Pariskunta ilmoitti raskaudestaan kyseenalaisella teemalla: "Jes, ilkutaan raiskaukselle"

22.11.2019 12:15 - Milena Raappana

Pariskunta kertoi perheenlisäyksestään halloweenkuvauksilla, joiden teemana oli The Handmaid's Tale -sarja.

Raskauden ilmoittamisessa käytetään mitä luovimpia ratkaisuja. Uutisoimme aikaisemmin naisesta, jonka persoonallinen tapa kertoa tulevasta pienokaisesta kumppanilleen herkisti sosiaalisessa mediassa. 

Erään pariskunnan tapa kertoa läheisilleen raskaudesta on kuitenkin suututtanut netissä ja heitä syytetään "raiskauden promoamisesta." Leah Hampton ilmoitti miehensä Marquis Wimberlyn kanssa perheenlisäyksestään The Handmaid's Tale -teemaisilla kuvilla. 

The Handmaid's Tale on draamasarja, joka kertoo dyspotisesta maailmasta, jossa hedelmälliset naiset on orjuutettu synnyttämään lapsia heidän isäntäperheilleen. Sarja perustuu Margaret Atwoodin samannimiseen romaaniin. Orjattarilla on sarjassa yllään punaiset mekot ja valkoiset hatut. 

Hamptonin Facebook-päivitys, josta ilmenee, että kuvauksien teemana oli perheenlisäyksen lisäksi halloween, on kerännyt 7500 reaktiota ja noin 15 000 kommenttia. 

Kommenteissa kiihkeästi argumentoidaan, oliko teema sopiva tämän tyylisiin kuvauksiin. Suurin osa pitää kuvia mauttomina ja pariskuntaa ajattelemattomina, kun taas puolustelijoiden mielestä ihmiset ovat yliherkkiä eivätkä ymmärrä, että kyseessä olivat myös halloween-kuvaukset. 

"Jes! Ilkutaan raiskaukselle!"

"Eli tämä mies raiskasi sinut ja pakottaa sinut pitämään tämän vauvan? Onko se viestisi?"

"Tässä glorifioidaan fiktiosarjaa. Halloweenin kunniaksi. Ihmiset pukeutuvat Freddy Kuegeriksi ja muiksi pahiksiksi, mutta en kuule valitusta murhaamisen glorifioinnista."

"Tämä on karmivinta p*skaa, mitä olen ikinä nähnyt. Mitä teitä vaivaa?"

"Minä todella yritän ymmärtää, mutta tämä on todella häiritsevää. Eniten se, ettette itse näe tässä mitään vikaa."

Viimeinen kommentti viittaa Hamptonin ja Wimberlyn vasta-argumentteihin kritiikkiä vastaan. Päivityksessä he kirjoittavat, että "jotkut ihmiset välittävät niin syvästi ja intohimoisesti naisista, että ovat päättäneet vainota raskaana olevaa naista Facebookissa."

"IHMISET, meitä ei tämä hetkauta. Toivomme, että jatkossakin nautitte meidän Halloween / vauvailmoitus kuvista ja meidän versiostamme fiktiivisestä The Handmaid's Tale -tv-sarjasta. Kaikki eivät tykkää tai ole samaa mieltä kanssamme teeman kanssa. Meitä ei voisi vähempää kiinnostaa!" pariskunta kommentoi kuviaan ja niihin liittyviä kommentteja. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen teema iheuttaa kuohuntaa. Esimerkiksi meikkimoguli Kylie Jenner järjesti sarjan mukaiset syntymäpäiväjuhlat, joissa muun muassa pukeuduttiin orjatarasuihin. Somekansa järkyttyi asiasta ja jopa sarjassa näytellyt Bradley Whitford otti kantaa asiaan. 

Lue myös: Pariskunta ilmoitti raskaudesta hyytävällä tavalla: Tekivät kauhuelokuvan trailerin

Lue myös: Viimeisillään raskaana oleva The Handmaid´s Tale -tähti ei hidasta tahtiaan - yöpyi autossa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat