Kuva: AOP

Kylie Jenner järjesti kyseenalaiset teemabileet: "Kuka haluaa pukeutua synnytyskoneeksi?"

13.06.2019 09:45 - Katariina Auvinen

Naisen teemajuhlat ovat saaneet paljon kritiikkiä osakseen, jopa kuuluisan Handmade´s Tale -sarjan näyttelijä ärähti hänelle.

Meikkimoguli Kylie Jenner, 21, on kertonut, että hän on Handmaid´s Tale -sarjan suuri fani. Sarja kertoo maailmasta, jossa hedelmällisiä naisia on vangittu orjiksi, joiden tehtävänä on synnyttää lapsia isäntäperheille. Tällaisilla naisilla on punaiset asut, jotka ovat hyvin tunnistettavat. 

Nyt Kylie Jenner järjesti ystävälleen Handmaid´s Tale -tyyliset syntymäpäiväjuhlat ja nainen on saanut todella paljon negatiivista palautetta asiasta. Jenner ja muut ovat jopa pukeutuneet orjiksi, joita raiskataan säännöllisesti sarjassa. Jopa itse sarjassa näytellyt Bradley Whitford on avannut sanaisen arkkunsa asiasta. 

- Tuo vaikuttaa todella mauttomalta. Puku on niin ikoninen, että sitä pidettiin ensin sorron symbolina, mutta nyt se on saavuttanut tietynlaisen vastarinnan symbolin, Whitford viittaa sarjan kolmanteen tuotantokauteen. 

Näyttelijä ei ollut ainoa, joka piti juhlia todella mauttomina. Monet muutkin fanit ovat sitä mieltä, että nainen ylitti hyvän maun rajan teemabileiden kanssa. 

"Tuossa sarjassa ei ole mitään naurettavaa tai kopioitavaa, joten lopettakaa tuollainen." 

"Tuo on todella tahditonta ja ajattelematonta." 

"En ymmärrä, miksi he haluavat pukeutua synnytyskoneiksi ja naisiksi, joita raiskataan säännöllisesti?" 

Katso naisen julkaisemat Instagram Storyt alta. 

Lue myös: Suosikkisarjaan viittaava halloween-asu sai ihmiset raivostumaan: "Kenen idea tämä oli?"

Lue myös: Viimeisillään raskaana oleva The Handmaid´s Tale -tähti ei hidasta tahtiaan - yöpyi autossa

Lähde: Cosmopolitan 

Kilpailut

Uusimmat