Kuva: Shutterstock

Isä kadotti tyttärensä hamsterin, paniikintäyteisistä viesteistä hitti: "Isäsi on kansallisaarre"

01.12.2019 10:15 - Milena Raappana

Isä kirjoitti tyttärelleen, että hamsterin metsästys oli yhtä stressaavaa kuin asianajotutkinnon suorittaminen.

Erään tytön isä on hurmannut somekansan suloisilla ja paniikintäyteisillä viesteillään. 

Steph Veerman twiittasi isänsä Daniel Veermanin lähettämät viestit, kun tämä kadotti tyttärensä lemmihamsteri Chesterin. Keskustelu on suloisuudellaan pakahduttanut muut käyttäjät ja twiitti on levinnyt viraaliksi. 

"Isäni otti huolehdittavakseen hamsterini, kun menin takaisin opiskelemaan, ja hän päätyi kiintymään siihen ja tänään hamsteri karkasi. Tässä osoitus siitä, miten viaton isäni on", Steph kirjoitti twiittiinsä ja laittoi kuvakaappauksia viesteistä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aluksi Daniel oli laittanut tyttärelleen viestiä, että nyt on hätätilanne ja tämän pitäisi soittaa pikinmiten. Kaksikko oli selkeästi puhunut puhelimessa, sillä Steph vastasi isälleen, että tämän täytyy rauhoittua, sillä kyseessä on vain hamsteri, joka varmasti löytyy. 

Daniel pyyteli vuolaasti anteeksi ja kirosi itseään ja tilannetta. 

"Tämän on kamalinta ikinä. En anna itselleni ikinä anteeksi, jos hän ei tule takaisin. Pitäisikö minun jatkaa hänen etsimistään vai pelottaako se häntä niin, että hän piiloutuu?" isä kirjoitti viesteissään. 

"Jos en löydä häntä tänään, jätän huomenna työt väliin ja jatkan etsimistä", isä jatkoi. 

Tähän Steph on vastannut Twitterin mielestä hulvattomalla tavalla:

"Isä - hän on vain hamsteri. En syytä sinua YHTÄÄN. Sinun ei pitäisi jättää töitä välistä. Olet lakimies ja hän on hamsteri."

Viesteistä otetuista kuvakaappauksista näkyy, miten Daniel on virittänyt ansoja Chesterille. Kupissa on ruokaa, jonka ympärillä on jauhoa. Stephin kysyessä, mitä valkoinen aine on, Twitter-kansa on ulvonut naurusta isän vastaukselle:

"Jauhoa, jotta näen hänen jalanjälkensä, jos hän tulee hakemaan ruokaa. Jotta tiedän, että hän elossa."

Viestit jatkuvat isän päivittelyllä ja lupauksilla hyvittää tekonsa tyttärelleen. Hän myös sanoo jumalan olevan hyvä ja tietävän tämän auttavan tilanteessa. Lopulta Daniel saa karkuteillä olleen hamsterin kiinni ja laittaa kuvan, miten Chester yrittää uudelleen karkuun. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pikku mulkku yrittää uudelleen karkuun. Tämä on ollut stressaavin päivä elämässäni sen jälkeen, kun suoritin asianajotutkinnon."

Twiitti on kerännyt 110 000 uudelleentwiittausta ja noin 439 600 tykkäystä. Kommenteissa somekansa on jakanut omia kokemuksiaan hamstereiden karkumatkoista ja ihastelleet, miten suloinen Stephin isä on. 

"Isäsi on mahtava. Rakastan sitä, että hamsterin löytäminen oli yhtä tärkeää kuin asianajotutkinnon läpäisy. Ja myös jauho. Kuolen."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tulin Twitteriin tämän takia!!! Isäsi on kansallisaarre."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Uskomaton tarina: Kadonnut kilpikonna löytyi varastosta 30 vuoden jälkeen

Lue myös: Mies asensi suurella vaivalla kissanluukun oveensa - kissan reaktiosta nettihitti

Lue myös: Tytöllä ja ankalla uskomaton suhde - nukkuvat jopa yhdessä

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat