Kuva: Shutterstock

Miehen kosinta loksauttaa leuat - pyysi naisytävänsä kättä aseellisen ryöstön aikana

11.12.2019 19:45 - Milena Raappana

Mies oli lavastanut ryöstön ja ajatteli sen olevan naisystävästään hieman pelottava hetki, joka päättyy onnellisesti.

Ihmiset keksivät mitä erikoisimpia tapoja kosia rakkaimpiaan. Uutisoimme aikaisemmin epäonnistuneimmista kosintatavoista ja erään miehen tapa pyytää valittunsa kättä lukeutuu myös tähän kategoriaan. 

Ray Giuliano oli päättänyt kosia naisystäväänsä lavastamalla ryöstön ruokakauppaan. Hänen omiensa sanojensa mukaan hän toivoi tilanteen olevan hirvittävän sijasta hieman pelottava ja kaikki päättyisi onnellisesti kosintaan. 

Turvakameramateriaalista päätellen Giulianon naisystävä oli kuitenkin täydessä paniikissa. Videolla aseistettu ryöstäjä kävelee liikkeeseen sisään. Hän seuraa kaksikkoa liikkeen taakse, jossa Giulianon kumppani on lattialla ja anelee henkensä säästämistä. 

Ryöstäjä kysyy Giulianolta, onko nainen hänen "tyttönsä" ja sanoo, ettei näe sormusta tämän sormessa. Giuliano vastaa, etteivät he ole naimisissa, jolloin ryöstäjä ojentaa tälle sormuksen ja Giuliano pyytää paniikista tärisevää naisystäväänsä menemään kanssaan naimisiin. Turvakameramateriaalin voit katsoa täältä.

Inside Edition -julkaisun mukaan aluksi nainen ei saanut suustaan muuta kuin kysymyksen "Oletko tosissasi?", mutta vastasi lopulta myöntävästi. Hän ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen tapaan, jolla hänelle kysymys esitettiin. Hän sanoi tappavansa Giulianon temppunsa takia ja kutsuu tätä "luupääksi." Hän on myös pyytänyt "7293" kertaa anteeksi tekoaan.

Fox News -julkaisun mukaan liikkeen omistaja, ryöstäjän esittäjä ja tuleva sulho olivat ilmoittaneet poliisille etukäteen suunnitelmastaan, sulkeneet liikkeen kosinnan ajaksi ja käyttivät ryöstössä leikkiasetta, jotta kaikki menisi mahdollisimman turvallisesti. 

Onneksi Giuliano kosi naisystäväänsä myös romanttisella tavalla Central Parkissa, jotta heillä olisi hieman hempeämpikin tarina kerrottavaksi tuttavilleen.

Lue myös: Uusi tapa kosia hämmentää - sopii erityisesti some-kansalle

Lue myös: Miehen käytös kosinnan aikana järkyttää - "Tuo on todella oksettavaa"

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat