Kuva: Shutterstock

Morsiuspari valitsi yhteisen sukunimen poikkeuksellisella tavalla: "Se oli reilua"

03.01.2020 11:15 - Milena Raappana

Tuore hääpari ei noudattanut vanhoja perinteitä, vaan päätti valita sukunimensä tasa-arvoisella tavalla.

Floridalainen morsiuspari päätti toteuttaa yhteisen sukunimen valinnan tasa-arvoisella tavalla ja jättää asian kohtalon haltuun. 

Jeff Conley ja Darcy Ward menivät naimisiin joulukuussa, mutta kun tuli aika julkistaa parin yhteinen sukunimi, he päättivät heittää aiheesta kolikkoa. Kolikko laskeutui Ward-nimen eduksi. 

Fox News -julkaisu uutisoi perinteitä rikkova idea sukunimen valinnasta kolikon avulla oli alunperin Jeffin idea. Hän kertoi sen olevan reilu tapa. Tasa-arvoisuus ja reiluus ovat olleet kaksikon kantavia teemoja heidän parisuhteessaan. Esimerkiksi kumpainenkin suunnitteli omat kosintansa. 

Kolikon valitsema lopputulos vaikutti kummastakin osapuolesta hyvältä ratkaisulta. 

- Voisi sanoa, että minä voitin. Minä olin se, joka sai jotain uutta, Jeff kertoi Palm Beach Postin haastattelussa, jota Fox News on lainannut uutisessaan. 

- Oleminen jonkun sellaisen kanssa, joka on halukas aloittamaan avioliiton luovuudesta ja yhteistyöstä ja reilusta lähtökohdasta tuntui todella hyvältä ensimmäiseltä askeleelta kohti yhdenvertaiseen kumppanuuteen, Darcy kuvaili heidän suhdettaan. 

Lue myös: Pusikosta tepasteli joukko erikoisia vieraita pariskunnan hääkuviin: "En koskaan unohda sitä"

Lue myös: Valokuvaajan erilaiset hääkuvat puhututtavat: 'He eivät ikinä tiedä, mitä tulevat saamaan'

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat