Kuva: Shutterstock

Pusikosta tepasteli joukko erikoisia vieraita pariskunnan hääkuviin: "En koskaan unohda sitä"

24.09.2019 19:45 - Milena Raappana

Valokuvaaja Kathryn Whiten poikkeuksellisia otoksia on jaettu ympäri nettiä.

Ammattilaiskuvaajat ovat erinomaisia ikuistamaan yllättäviä ja suunnittelemattomia hetkiä. Uutisoimme aikaisemmin hääkuvista, joihin on tallentunut hetken hurmos ja hääkuvaajasta, joka tietoisesti räpsii poikkeuksellisia otoksia asiakkailleen

Valokuvaaja Kathryn White on hyvä esimerkki siitä, miten otetaan upeita kuvia, kun kuvauskohteessa tapahtuu jotain erikoista ja yllättävää. Hän oli kuvaamassa häitä San Franciscossa ja ottamassa pariskunnasta potretteja, kun lauma pesukarhuja yhtäkkiä ilmestyi pusikosta. 

"Olin kauhuissani aluksi, sillä yleensä ne ovat ilkeitä eivätkä liiku päiväsaikaan... mutta ilmeisesti kaupunkipesukarhut ovat tottuneita ihmisiin ja halusivat mukaan kuviin. Se on hetki, jota en koskaan tule unohtamaan", Kathryn kirjoitti Instagram-tilillään, jossa hän on jakanut osan kuvista. 

Näet kaikki kuvat painamalla oikeanpuoleista nuolta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hulvattomat ja kauniit kuvat ovat levinneet ympäri nettiä ja eri medioita. Instagramissa Kathrynin seuraajat ovat ihastuneet poikkeukselliseen kuvasarjaan ja suloisiin pesukarhuihin. 

"Omg, lopettakaa. Halaun kaupunkipesukarhun", eräs kirjoitti.

"Rakastan noita pesukarhuja. Haluan mennä tuolle alueelle vain, koska haluan nähdä ne. Niin mahtavaa!" toinen kommentoi. 

"Miten kaunista ja taianomaista. Rakastan kaikkea... mekko ja sukat mukaanlukien", kolmas kirjoitti ja lisäsi joukon luontoon liittyviä emojeita. 

Lue myös: Pariskunnan erikoiset hääkuvat leviävät maailmalla - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Kuin kaksi marjaa - kauniiden siskosten hääkuvat ihastuttavat nettikansaa

Kilpailut

Uusimmat