Kuva: Shutterstock

Valokuvaajan erilaiset hääkuvat puhututtavat: 'He eivät ikinä tiedä, mitä tulevat saamaan'

09.07.2019 21:15 - Katariina Auvinen

Ian Weldon haluaa vangita häiden spontaanit hetket.

Hääkuvissa hymyilee usein viimeisen päälle laitettu pari ja muut kuvat hehkuvat onnellisuutta perheen ja ystävien kesken. Näin on usein, muttei valokuvaaja Ian Weldonin kuvissa. Hänen ottamia hääkuviaan on ylistetty niiden aitouden takia. Weldon nimittäin näyttää kuvissakin ne puolet, jotka usein jäisivät automaattisesti pois hääalbumista. 

Otoksissa voi nähdä väsyneitä kaasoja, valmistautumista häihin, kaaosta, surua ja iloa eli siis aitoa elämää. Ylipäätään Weldon kertoo CNN-julkaisulle, että hän on halunnut vangita spontaanit tilanteet eikä järjestettyjä. 

- Jopa sotavalokuvaaja on kertonut, että ihmiset käyttäytyvät todella erilailla kameran edessä. Jos ihminen näkee, että häntä kuvataan, hän muuttaa automaattisesti käytöstään, joten yritän vangita ne tilanteet, kun ihminen ei tiedä häntä kuvattavan, Weldon selittää. 

Weldon kertoo, että hän ei ole saanut kuvistaan negatiivista palautetta asiakkailtaan. 

- Eräs asiakas kertoi minulle, että hän on innoissaan, koska ei tiedä, mitä kuvissa tulee olemaan ja mitä he tulevat saamaan. Se on todella iso kehu minulle. Sen lisäksi monet ovat kertoneet, että olen saanut napattua ihmisten persoonan kuviin ja se on minulle todella tärkeää, Weldon kertoo. 

Katso Weldonin kuvia alta. 

Lue myös: Valokuvaaja paljastaa totuuden täydellisten Instagram-kuvien takaa - katso

Lue myös: Päiväkodissa valokuvattiin lapset - äiti suuttui kuvaajalle 5-vuotiaansa ilmeestä, katso

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat