Mies myi omaisuutensa ja lähti kiertämään Eurooppaa lemmikkifrettinsä kanssa - kuvat leviävät

30.01.2020 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Brittimies on selviytynyt vaikeista ajoista suloisen frettinsä avulla.

Kun 25-vuotias Charles Hammerton koki kolme suurta menetystä vuoden sisään, hän päätti muuttaa elämänsä suunnan päästäkseen surusta yli. Hänen äitinsä, adoptioäitinsä ja paras ystävänsä olivat menehtyneet vuoden sisään. Hammerton päätti lopettaa työnsä Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimissa ja myydä omaisuutensa, mukaan lukien hänen kolme autoaan. Tästä saadulla rahalla hän päätti lähteä kiertämään Eurooppaa.

Mies ei lähtenyt matkaan yksin, vaan otti mukaansa suloisen lemmikkifrettinsä Banditin. Yhdessä Banditin kanssa Hammerton vieraili yhteensä 14 maassa. Hän dokumentoi reissunsa Instagramiin, ja kuvat ovat levinneet nyt muun muassa Bored Panda -sivuston tekemässä artikkelissa.

Hammertonin mukaan oli helppoa matkustaa yhdessä fretin kanssa. Hän pystyi kävelyttämään frettiä kuin koiraa.

- Se pystyi kävelemään kilometrikaupalla, mikä tekee freteistä erityisiä. Kun sille tuli kylmä, se hyppäsi takkini sisään ja jos sille tuli kuuma, se hyppäsi veteen, Hammerton kertoo.

Charles Hammerton kertoo Bored Pandalle, että Bandit valitettavasti menehtyi viikko sen jälkeen, kun kaksikko oli palannut Englantiin reissultaan.

Hammerton on kirjoittanut kirjan kokemuksistaan ja elämänsä koettelemuksista. Hän on päässyt yli monesta vaikeasta tilanteesta ja antaa tästä kiitoksen fretilleen.

- Kirja keskittyy siihen, miten pääsin yli itsemurhayrityksistä, kodittomuudesta ja lukuisista läheisten perheenjäsenten kuolemista Bandit-fretin avulla, Hammerton kertoo.

Lue myös: Uudenlaiset Spotify-soittolistat julkistettiin - lemmikkien omistajat huomio!

Lue myös: Uusia terveyshyötyjä: Lemmikin hankinta on hyväksi terveydelle

Lähde: Bored Panda

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat