Australian maastopaloissa auttanutta alastonmallia syytetään somessa ihmiskaupasta: "Epäilyttävää"

07.03.2020 09:15 - Milena Raappana

Kaylen Ward kertoi Twitterissä etsivänsä nuoria seksityöstä kiinnostuneita, mutta vielä kokemattomia tyttöjä mukaan seksityöhön. Wardin mukaan tarkoituksena oli aloittaa laillinen bisnes.

Alkuvuodesta mediaotsikoihin noussutta alastonmalli Kaylen Wardia syytetään sosiaalisessa mediassa yrityksestä järjestää nuoria naisia ihmiskauppaan, jonk taustalla on seksityöläisyys. 

Ward, joka tunnetaan nimellä Naked Philanthropist, nousi monien tietoisuuteen kerätessään varoja Australian maastopalojen sammutustöiden hyväksi alastonkuvien avulla. Tuolloin moni ylisti hänen toimintaansa nerokkaaksi, vaikka se aiheuttikin Wardin henkilökohtaisessa elämässä ongelmia. Nyt nettikansalla on kuitenkin eri ääni kellossa. 

Ward teki Twitter-tililleen nyt jo poistetun päivityksen, jossa hän etsi kokemattomia, mutta seksityöstä kiinnostuneita tyttöjä "koulutukseensa". 

"Elät kartanossa suunnilleen 15-20 muun tytön kanssa ja saat koulutuksen, miten olla menestynyt Only Fansilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuvaamme myös TV:hen ja YouTubeen", kirjoitettiin twiitissä, josta saatiin kuitenkin otettua kuvakaappaus. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoitus on saanut runsain mitoin negatiivista kommentointia, ja moni pitää sitä merkkinä ihmiskaupasta, josta henkilöt välitetään seksityöhön. Moni onkin kehottanut lopettamaan Wardin tukemisen ja toivonut poliisin pitävän tätä silmällä.

"Hei lopetetaan "Naked Philanthropistin" tukeminen, joka luultavasti nyt työskentelee ihmiskauppiaille ja selvästi on hyvä piilottamaan sen. Älkää langetko tähän. Olen käynyt kurssin intiimin partnerin tekemästä väkivallasta ja tämä on KLASSINEN tapa huijata tyttöjä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Epäironisesti toivon, että FBI tai joku pitää silmällä tätä, koska tämä on uskomattoman epäilyttävää / saalistavaa ja melko todennäköisesti kulissi ihmiskaupalle."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ward on pyrkinyt selittämään tilannetta Twitteriin päivitetyillä useamma videolla. Klipeissä hän kertoo, miten idean takana oli halu auttaa aloittelevia seksityöntekijöitä aloittamaan menestyvä bisnes ja tukea alalla toimivia naisia. 

- Tarkoituksena oli aloittaa laillinen bisnes. Minulla tulee olemaan henkilöstötiimi, sopimukset ja oikeita työntekijöitä. Kaikki tytöt tulevat olemaan oikeita työntekijöitä, joille maksetaan ja joilla on sopimukset. 

- Kaikki tulee olemaan säädeltyä ja menemään lain mukaan. En oikein tiennyt, miten tuoda kaikki tämä ilmi yhdessä twiitissä. Yritin vain aloittaa ideani jostain ja saada ihmiset mukaan. Olen järkyttynyt siitä, miten monet ihmiset sanovat minusta asioita, jotka ovat todella vakavia syytöksiä, Ward selitti videolla. 

Ward myös kirjoitti päivityksen, jossa myönsi kertoneensa ideastaan liian nopeasti ilman, että tarjosi tärkeää informaatiota aiheesta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: 23-vuotias nainen myy kuvia rinnoistaan - taustalla hyvä syy

Lähde: Paper Magazine

Kilpailut

Uusimmat