Kuva: Shutterstock

Tanskalainen supermarket keksi nerokkaan keinon estää käsidesin hamstraaminen - netissä ihastellaan

23.03.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Kauppa on hinnoitellut käsidesin luovalla tavalla.

Näinä päivinä käsidesinfiointiaine on noussut arvoon arvaamattomaan. Kun ihmiset pitävät hygieniastaan erityistarkkaa huolta koronavirukselta suojautumiseksi, monet ovat päättäneet hamstrata käsidesiä kotiinsa. Tästä on seurannut, että monet kaupat ja apteekit ovat tuotteen kohdalla joutuneet myymään eioota ja monet ovat jääneet ilman ainuttakaan käsidesipulloa.

Nyt yksi tanskalainen supermarket on keksinyt keinon, jolla rajoittaa käsidesin hamstraamista. Kööpenhaminan Hellerupissa sijaitseva Rotunden-kauppa veloittaa yhdestä käsidesipullosta 5,35 euroa, kun taas jokainen tämän päälle ostettu käsidesipullo maksaa 133,74 euroa.

Uutinen on levinnyt kansainvälisesti laajalle. Twitterissä on levitetty kuvaa, jossa nähdään kyseisen kaupan käsidesihylly ja sen yhteyteen kiinnitetty lappu, jossa erikoishinnoittelusta kerrotaan. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Somekommenteissa tanskalaismarketin vetoa on ihasteltu.

”Upea idea! Tämä pitäisi tehdä myös Briteissä”, kommentoi yksi Twitterissä.

”Sen sijaan, että usean pakkauksen ostaminen tehdään halvemmaksi, supermarkettien pitäisi toimia näin. Tämä estäisi paniikkiostosten teon”, kirjoittaa toinen.

”Mahtavan yksinkertainen idea”, kommentoi eräs.

Lue myös: Duudson-Jarno julkaisi mykistävän kuvan Los Angelesista: "On meistä kiinni, kauan tilanne jatkuu"

Lue myös: Kalevauva.fi käänsi koronahitin suomeksi - kuuntele "Käsienpesulaulu"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat