Kuva: Shutterstock

Mies häiritsi vaimonsa suoraa uutislähetystä - somekeskustelun jälkeen paljasti totuuden klipistä

03.04.2020 16:15 - Milena Raappana

Josiah Smith kertoi, ettei tilanne oli niin paha, miltä se TikTok-videolla näytti.

Koomikko Josiah Smithin, 36, toimittajavaimo Kristin Smith, 37, oli pitämässä live-uutislähetystä perheen takapihalta koronaviruksen takia, kun mies päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen. 

Josiah julkaisi TikTokissa video, jossa hän menee muka hämmästyneenä ja tietämättömänä ihmettelemään pihalla pidettävää lähetystä. Kristin yritti estää häntä, mutta koomikko päätti lähettää terveiset äidilleen kameroiden välitykseltä ennen kuin lähti tilanteesta pois.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Buzzfeed News -julkaisu uutisoi videon herättäneen monenlaisia kommentteja. Osa piti klippiä hulvattomana, osa taas tylytti miestä siitä, että hän yrittää saada vaimolleen potkut. Urheilutoimittajana CBS Los Angelesille työskentelevä Kristin sai kuitenkin pitää työnsä, sillä koomikko paljasti todellisuudessa menneensä mainoskatkolla kameroiden eteen. 

- Suurin osa ei tiedä, että videolla katson hänen liveään televisiosta, mutta kun pamahdin paikalle oli itseasiassa mainoskatko ja Kristin eli tilanteessa mukana. Sitten editoin videon näyttämään siltä, miltä halusin sen näyttävän. Joten en ole oikeasti idiootti! Josiah valoitti tilannetta jälkeenpäin Buzzfeed Newsin mukaan.

Kristin myös sanoi, että koko kuvausryhmä aavisteli hänen miehensä suunnittelevan jotakin. 

- Mielestäni nauru on jotain, mitä me tarvitsemme hieman lisää näinä päivinä! Video sai miljoonat nauramaan, mikä oli mahtavaa. Nyt on hullut ajat maailmassa - ja meidän kodissamme kahden taaperon kanssa - mutta yritämme keskittyä positiiviseen ja pitää perheen kanssa hauskaa samalla, kun olemme jumissa sisällä, Kristin kuvaili. 

Ilmeisesti Josiahin tempaus oli myös CBS Newsin mielestä hauska, sillä he näyttivät klipin myöhemmin suorassa tv-lähetyksessä. 

@officialjosiahsmith

Made the news again! ##cbs ##foryou ##sidehustle ##forthecreator.org get your shirt now! Yes, I married her ? she fine and Spiritual ??

♬ Savage - Megan Thee Stallion

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Taapero varasti huomion tv-uutisissa - kiipesi keskelle pöytää

Lue myös: Mitä ihmettä! Suora uutislähetys muuttui komediaksi oudon taustailmiön vuoksi - katso!

Lähde: Buzzfeed News

Kilpailut

Uusimmat