Kuva: Shutterstock

Brittipääministerin Twitter-päivityksen kuva sai somen hieraisemaan silmiään: 'Koronan mutaatio?'

21.04.2020 13:45 - Milena Raappana

Boris Johnsonin somepäivityksessä kehotettiin ihmisiä pysymään kodeissaan. Kuvan yksityiskohta synnytti suuren spekulaation nettikansan keskuudessa.

Sosiaalinen media on täyttynyt erilaisista koronaviruskriisiin liittyvistä ohjeistuksista. Yksi tärkeimmistä on sosiaalinen eristäytyminen, jonka vaikutuksia visualisoitiin viraalilla pingispallovideolla. 

Myös Iso-Britannian pääministeri Boris Johnsonin virallisella Twitter-tilillä on kehotettu ihmisiä pysymään kotona päivityksellä, jonka kuva on aiheuttanut suurta hämmennystä nettikansan keskuudessa. 

Kuvassa kaksi naista istuu sohvalla koiran ja popcorn-kulhon kanssa. Otoksessa kuitenkin on yksityiskohta, joka saa hieraisemaan silmiä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä on taivasteltu popcorn-kulhon alapuolella näkyvää mysteeristä kättä ja pohdittu sen omistajaa. Moni on epäilly, että käsi kuuluu vasemmanpuoleiselle naiselle, mutta käden musta hiha on saanut ihmiset epäileväisiksi tätä teoriaa kohtaan. Kuitenkin kynsilakan värin perusteella käsi saattaisi kuulua vaaleahiuksisella naiselle. Osa on myös ehdottanut kyseessä olevan koronaviruksen uusin mutaatio. 

"Ehkä koira on melkein valmis naapurin syömisessä?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyvä tietää, että kuvankäsittelymokia sattuu vielä vuonna 2020."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se ei ole photoshopattu, vaaleahiuksisella tytöllä on pitkä käsi - hänen hihansa on varjossa, joten se näyttää tummalta!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sohvassa on tunkeutuja... Ylimääräinen käsi. Tuo tuskin on turvallista."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nettikansa ei tullut yksimieliseen lopputulokseen mysteerikäden omistajasta, mutta kuten Twitter-käyttäjä Matthew totesi, salamyhkäisen aivopähkinän pohdinta pitää brittiläiset kodeissaan. 

"Sadat britit pysyivät kodeissaan phtimassa, kenen käsi on kenenkin. Hyvä strategia."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Boris Johnson sairastui koronavirukseen ja joutui pari viikkoa sitten sairaalahoitoon. Pääministeri on kuitenkin toipunut ja päässyt takaisin kotiin keräämään voimia.

Lue myös: Parhaat korona-aiheiset meemit koottiin yhteen - pystytkö katsomaan hymyilemättä?

Lue myös: Taiteilija päivitti levynkannet korona-aikaan lisäämällä turvavälit - katso hulvattomat kuvat!

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat