Kuva: Shutterstock

Naisella nerokas kikka koiran kynsien leikkaamiseen - hittivideota katsottu yli 2 miljoonaa kertaa

22.04.2020 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

TikTokissa jaettuun niksiin tarvitaan tuorekelmua ja maapähkinävoita.

Koiran kynsien leikkaaminen saattaa osoittautua kinkkiseksi puuhaksi, joten hyvät neuvot ovat tarpeen. Nyt TikTok-somepalvelussa leviää video, jolla esitellään yksi kikka aiheeseen liittyen.

Muun muassa brittiläinen Metro-julkaisu kirjoittaa TikTok-käyttäjä Lindsistä, joka työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla. Neuvokas nainen on kehitellyt keinon, millä harhauttaa koiraa niin, että kynsienleikkuu onnistuu. TikTok-videolla nähdään ensin, miten tuorekelmulla otsansa verhonnut nainen levittää maapähkinävoita kelmun päälle.

- Tässä ei ole ksylitolia, joten älkää seotko, nainen kertoo, sillä ksylitolia sisältäviä ruoka-aineita koirien ei tule antaa nauttia.

Lopulta videolta nähdään, miten koira lipittää tyytyväisenä maapähkinävoita omistajansa otsalta ja näin kynnet saadaan leikattua ilman suurta vaivaa. Videon pääset näkemään alta. Jos se ei näy, näet sen myös täältä.

Video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, ja TikTokissa videopätkällä on jutun kirjoitushetkellä jo yli 2,4 miljoonaa katselukertaa. Somekommentit ovat olleet suorastaan ylistäviä.

”Nainen, joka on edellä aikaansa”, on yksi kommentoinut.

”Parasta, mitä olen koskaan nähnyt”, kirjoittaa eräs.

”Sinun pitää pyrkiä presidentiksi”, on myös kommentoitu.

Lue myös: Koira onnistui saamaan tekohampaat suuhunsa - hulvattomasta videosta nettihitti

Lue myös: Lentopalloa pelaava Kiara-koira lumosi somekansan taidoillaan: "Älyttömän söpö!"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat