Kuva: Shutterstock

Radio Novan kuuntelijalle lahjoitetaan tontti Uudeltamaalta - katso, miten voit voittaa

23.06.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Kiinnostaisiko voittaa tontti Lapinjärveltä? Nyt se on mahdollista.

Jollekin Radio Novan onnekkaalle kuuntelijalle on luvassa upea lahja, nimittäin tontti Lapinjärveltä. Lapinjärven kunta laittoi kyseisen palkinnon jakoon osana Radio Novan Iltapäivän Unboxing-osuutta. Unboxingissa Anssi Honkanen ja Niina Backman ovat vastaanottaneet eri Suomen kunnilta laatikoita, joista paljastuu mitä erilaisimpia lahjoja kuulijoille jaettavaksi.

Lapinjärvi on kunta Uudellamaalla. Kunnassa on noin 2800 asukasta, ja kolmannes väestöstä on ruotsinkielistä.

- Rakenna kotisi upealle itäiselle Uudellemaalle, Lapinjärvelle. Lapinjärven kunta lahjoittaa omakotitalotontin Radio Novan kuuntelijoille. Perheelliselle, pariskunnalle, nuorelle, vanhalle, sinkulle – kenelle vain, joka unelmoi omasta kodista ihanien ihmisten yhteisössä maaseudulla! kommentoi lahjaa Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka.

Lapinjärvi tarjoaa nyt useamman tontin, joista onnekas kuulija voi valita mieleisensä. Radio Novan Iltapäivän Anssi ja Niina olivat silminnähden yllättyneitä, kun boksista paljastui kyseinen palkinto. Näet kaksikon reaktion palkintoon alla olevalta videolta videon loppupuolelta. Jos video ei näy alla, näet sen myös täältä.

Tontin voi voittaa omakseen kommentoimalla kyseiseen Facebook-videoon. Kommentissa tulee ilmaista, havitteleeko itselleen tonttia vai jotakin muuta Unboxingissa paljastunutta, majoituksen sisältävää lahjakorttia. Anssi ja Niina kertovat, että luovuudesta palkitaan kommenteissa.

Radio Novan Iltapäivän Unboxing-videot ovat olleet menestyksekkäitä. Ne saivat kesäkuun alussa järjestetyssä RadioGaalassa Vuoden some -palkinnon. Lapinjärven boksi sai kunnian olla koko Unboxing-konseptin viimeinen laatikko.

Seuraa Radio Novan Iltapäivää Facebookissa tästä linkistä.

Lue myös: Radio Nova teki tempun, johon mikään muu kanava ei ole pystynyt - mistä suosio johtuu?

Lue myös: Radio Novan perinteikkäällä Juhannuslistalla yllätysvoittaja - "Olen todella otettu"

Lue myös: Tiesitkö, että radion suosikkijuontaja kuului takavuosien hittiduoon? 'Bändi lopetti, kun erosimme'

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Lähde: Lapinjärvi.fi

Kilpailut

Uusimmat