Kuva: Shutterstock

Mies näki pelottavan hahmon kotonaan ja jakoi kuvan nettiin - 'Kunpa tämä olisikin feikki'

07.12.2020 23:15 - Iiro Myllymäki

Kuvan jakanut säikähti näkyään niin pahasti, että lähti asumaan perheensä luokse.

Eräs mies säikähti pahanpäiväisesti nähtyään kotonaan pelottavan hahmon. OopySpoopyMan-nimimerkkinen Reddit-käyttäjä kirjoittaa paljon keskustelua herättäneessä päivityksessään, että hän kuuli ääniä keittiöstään ja otti kuvan, jossa oven takaa kurkistaa kylmäävän näköinen hahmo. Mies jakoi kuvan Redditin kummitusryhmään, ja näet päivityksen alta. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä. Kuvaa saattaa joutua hieman zoomaamaan, jotta hahmon erottaa.

Muun muassa LADbible on uutisoinut kuvasta, johon on kertynyt Redditissä yli 1300 kommenttia. Kuvan jakanut Reddit-käyttäjä taustoittaa kuvaa kertomalla, että hän asuu kolmen kämppiksen kanssa, mutta kukaan heistä ei ollut kotona kuvan ottamisen aikaan.

”Kuvan ottamisen jälkeen tarkastin keittiön enkä löytänyt ketään. Sitten katsoin jokaisen huoneen, eikä talossa ollut ketään. Etuovi oli lukossa ja kaikki ikkunat kiinni. Minulla ei ole hajuakaan, mitä on tapahtunut”, mies kirjoittaa.

Mies kertoo, että tilanne säikäytti hänet sen verran pahasti, että hän on valmistautumassa lähtemään asumaan perheensä luokse toistaiseksi. Hän kirjoittaa, että hänen kämppiksensä ovat kaikesta huolimatta päättäneet jäädä asuntoon.

Monet kommentoijat ovat ilmaisseet kauhistuneensa kuvasta.

”Zoomasin ja ajattelin, ettei tuolla mitään ole, mutta sitten pelästyin ja melkein heitin iPadini sylistäni”, kirjoittaa yksi.

”Ihan helvetin pelottava”, kommentoi toinen.

Myös skeptisiä äänenpainoja on kuultu kommenttikentässä. Jotkut ovat epäilleet kuvaa tai kertomusta väärennetyksi.

”Valitettavasti tämä ei ole feikki. Olisikin”, kuvan jakanut kirjoittaa vastineeksi epäilijöille.

Kyseisen Redditin kummitusryhmän säännöissä sanotaan, että feikkikuvien jakaminen on ryhmässä kiellettyä ja voi johtaa ryhmästä poispotkimiseen.

Lue myös: Hyytävä kummitusvideo leviää netissä - monet epäilevät lavastetuksi

Lue myös: Pelottavimmat ja traumatisoivimmat musiikkivideot listattiin - valmistaudu menettämään yöunesi

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat