Nainen esitteli korona-ajan muuttamaa vartaloaan TikTokissa - sai lukuisia tappouhkauksia

21.12.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Naisen kehopositiivinen video ihastutti monia, mutta keräsi myös asiattomia kommentteja.

Chloe Xandria on ottanut osaa TikTok-haasteeseen, jossa ihmiset jakavat muodonmuutoskuvia itsestään. Tarkoitus on näyttää, miltä on näyttänyt tammikuussa ja miltä näyttää tällä hetkellä. Chloe Xandrialle on tullut lisää painoa vuoden aikana, ja hän halusi näyttää tämän TikTok-videolla.

”Olen päättänyt antaa arvoa tälle kropalle, joka on tukenut minua pandemian aikana”, nainen kirjoittaa videolla.

Aihetunnisteissa nainen kirjoittaa toivovansa, että ”normaalit kehot normalisoitaisiin”. Chloe Xandrian kehopositiivinen video on saanut 2,4 miljoonaa katselukertaa. Videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, näet sen myös täältä.

Vaikka monet ihastuivatkin videon sanomaan, kommenttikenttään kertyi myös asiattomia kommentteja. Chloe Xandria päätyikin ottamaan kommentoinnin pois käytöstä videoltaan. Hän kertoo Instagramissa saaneensa jopa uhkauksia videon takia.

Olen saanut monia tappouhkauksia päivityksen takia ja monia ilkeitä kommentteja itsestäni ja perheestäni”, nainen kirjoittaa Metro-julkaisun mukaan.

Chloe Xandria ei anna asiattomien kommenttien lannistaa, vaan hän aikoo jatkossakin levittää kehopositiivista sanomaansa.

Aiemmin nainen on jakanut Instagramissa kuvaparin, jossa hän näytti ylpeänä, miltä hänen kroppansa näyttää kuuden kuukauden karanteenielämän jälkeen.

”Voin nyt henkisesti paremmin. Ehkä sinullekin on kertynyt joitain kiloja karanteenin aikana. Muista olla armollinen itsellesi. Välillä ruoka oli ainoa asia, joka lohdutti minua. Leipomisella ja uusien reseptien kokeilulla pystyin lohduttamaan itseäni vaikeina aikoina”, Chloe Xandria kirjoitti.

Pääset katsomaan tämän julkaisun alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Adelesta leviävä kuvapari jakoi somekansan kahtia - "Hävetkää te kaikki, jotka jaatte näkemyksiänne"

Lue myös: TikTok-käyttäjä huijasi miljoonia hammasmuodonmuutoksellaan - olisitko sinä mennyt halpaan?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat