Kuva: Kuvakaappaus/Twitter

Uusi partatrendi järkyttää ja naurattaa - mitä mieltä olet apinanhäntäparrasta?

26.01.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Omituinen partatyyli on saanut huomiota sosiaalisessa mediassa.

Vuoden 2021 tähän mennessä kenties oudoin trendi villitsee sosiaalisessa mediassa. Kyse on partatyylistä, joka muotoillaan siten, että pulisonki kasvaa leuanmyötäisesti ja kiertyy lopulta suun ympärille. Lopputulos muistuttaa apinan häntää.

Viime viikkojen aikana lukuisat miehet ovat jakaneet kuvia Twitterissä ja Instagramissa trendinmukaisesta naamakarvoituksestaan. Osa kertoo päätyneensä oudon partamuodin kannattajaksi piristääkseen etätyöpäiviään. 

Apinanhäntäparran pioneerina voidaan pitää yhdysvaltalaista baseballpelaaja Mike Fiersia, joka asteli kentälle naamakarvat kyseiseen tyyliin ajettuna syyskuussa 2019.

Vedonlyönnin seurauksena kyseisen tyylin valinnut Fiers palautti partansa perinteisempään malliin nopeasti pelin jälkeen, mutta pelikentältä levinneet kuvat ovat toimineet sittemmin innoittajana lukuisille sosiaalisen median käyttäjille.

Apinanhäntäparta jakaa mielipiteitä. Moni pitää sitä virkistävänä tuulahduksena koronarajoitusten tylsistyttämään alkuvuoteen, kun taas jotkut ovat kyseenalaistaneet sen viehättävyyden.

"Kertokaa, että tämä on vitsi, olkaa kilttejä", yksi Twitter-käyttäjä päivitteli.

"Tämä on pahempi kuin Brexit ja koronavirus yhteensä!" toinen parahti.

"Nautin apinanhäntäpartatrendistä. Mielestäni miehiä pitäisi kannustaa olemaan leikkisämpiä ja ilmaisemaan itseään rohkeammin, jos se tuo heille iloa", eräs kehui.

Lue myös: Reino Nordinin tuore Instagram-kuva on fanien mieleen: "Tuo parta toimii"

Lue myös: Brittinaisen parta on omaa luokkaansa: “Partani kiihottaa aviomiestäni” - katso kuvat

Lähteet: Unilad, Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat