Kuva: Shutterstock

TikTokissa leviää fyysinen haaste, joka ei näytä onnistuvan miehiltä - kokeile itse

17.02.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Videoiden perusteella naiset pystyvät pysymään kyseisessä asennossa, kun taas miehet kaatuvat maahan.

Uusi TikTokissa leviävä haaste näyttää sujuvan naisilta, mutta miehet puolestaan eivät tunnu kykenevän haastetta suorittamaan. Kyseisessä fyysisessä haasteessa ideana on se, että ensin mennään kontilleen niin, että kyynärpäät osuvat maahan ja kädet pitelevät leukaa. Sitten tarkoituksena on heittää kädet taakse ja katsoa, pysyykö samassa asennossa. Videoiden perusteella naiset kykenevät pysyttelemään tässä asennossa, kun taas miehet kaatuvat saman tien lattiantasoon pää edellä.

Yhden haastevideon pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Monen haastevideon yhteydessä selitetään, mistä miesten ja naisten ero haasteen suorittamisessa ilmeisesti johtuu. Miesten ja naisten painovoimakeskittymän kerrotaan olevan hieman eri kohdissa kroppaa. Kyseisenlaisen TikTok-haasteen suorittamista auttaa, että naisilla painovoima keskittyy alemmas kuin miehillä. Metro-julkaisun siteeraaman tutkimuksen mukaan tämä ero on muodostunut evoluution myötä ja se auttaa naisia pysymään tasapainossa raskauden aikana.

Jos TikTok-haasteen mielii toteuttaa itse, kannattaa kaiken varalta laittaa jotakin pehmeää pään alle siltä varalta, että ei kykene pitämään tasapainoaan yllä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Samanlaiseen ilmiöön pohjautuva videohaaste on aiemminkin levinnyt TikTokissa. Pääset lukemaan lisää tästä ”tuolihaasteesta” tästä jutusta.

Lue myös: Chrissy Teigen liittyi TikTokiin ja ihmettelee, mitä siellä tehdään - kömpelö alku huvittaa faneja

Lue myös: Malli paljasti, mitä mielessä liikkuu näytöksen aikana - huvittavalla julkaisulla hurja somesuosio

Lähde: Metro

Uusimmat