Kuva: Shutterstock

Mies osti humalassa seksinuken - tuote päätyi lopulta naapurin eteen

03.08.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Olen niin nolona enkä voi myydä sitä, sillä en kehtaa, mies muun muassa kertoi Facebookissa.

Kun Englanti hävisi Italialle jalkapallon EM-kisoissa, olivat monet fanit pettyneitä ja surullisia. Eräs englantilainen oli päättänyt ottelun jälkeen humalassa vetää ostohousut jalkaan ja luottaa materialismin tuomaan onneen

Mirror-lehti kertoo miehestä, joka oli useamman alkoholiannoksen jälkeen päättänyt ostaa itselleen seksinuken. Mies ei kuitenkaan ollut muistanut asiaa, kunnes posti todellakin toi paketin ovelle.

Mies oli ollut töissä ja paketin oli vastaanottanut hänen uusi naapurinsa.

- Posti tuli aikaisemmin kuin sen piti ja pakko sanoa, että minua nolottaa. Naapurini oli ottanut seksinuken vastaan. Mitäköhän hän on ajatellut? mies kertoi.

Mies ei todellakaan halunnut itselleen seksinukkea, mutta tilauksen peruminen oli liian myöhäistä. Hän ei myöskään halua heittää tuotetta roskiin, jos joku vaikka näkisi hänen kantavan nukkea sylissään.

- Mitä ihmettä teen tällä? Olen niin nolona. En voi myydä sitä, sillä en kehtaa, mies pohti Spotted Whitwick -nimisessä Facebook-ryhmässä.

Englantilaiselle muun muassa ehdotettiin, että etsii jostain suuren tv-laatikon ja piilottaa tuotteen sinne ja vie suoraan kaatopaikalle.

Näet kuvat tuotteesta täältä.

Lue myös: Naisen etäpalaverimoka leviää netissä - kiroilu kuuluikin kollegoille

Lue myös: Kuinka pysyä kotona viileänä helteiden keskellä? Hauska niksi leviää netissä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat