Kuva: Instagram

Kerstin, 55, inhosi ennen tatuointeja - nyt hänen kehonsa on 90-prosenttisesti kuvien peitossa

26.09.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Saksalainen Kerstin Ehe työskentelee tätä nykyä tatuointimallina.

Saksalainen Kerstin Ehe, 55, näytti vielä 10 vuotta sitten hyvin erilaiselta. Syy oli selvä. Vielä nelikymppisenä Ehe ei omien sanojensa mukaan pitänyt tatuoinneista, eikä niitä siitä syystä hänen iholtaan myöskään löytynyt.

Ehe päätti kuitenkin ottaa tatuoinnin. Ensimmäinen niistä löysi paikkansa olkapäästä. Siihen tatuoitiin kolme pientä liljaa. Siitä lähtien Ehe on koristellut ihoaan ja tätä nykyä hänen vartalostaan 90 prosenttia on tatuointien peitossa.

Arvionsa mukaan Ehe on kuluttanut tatuointeihin noin 34 000 euroa. Hän on itse suunnattoman iloinen muutoksestaan ja jättääkin kaikki kriittiset kommentit itsestään ja ulkonäöstään huomioimatta.

- Ennen vihasin tatuointeja, nyt rakastan niitä. Käytän kaikki säästöni kehoni koristeluun. Ensimmäisen tatuointini otin 48-vuotiaana. Siitä kolmen vuotta ja päätin, että tatuoin koko kehoni, hän kertoo.

Ehen mukaan suuri muutos ulkonäössä ei ole saanut häntä ikinä katumapäälle.

- Kun katson peiliin, näen kauniin niityn, joka on täynnä kukkia. En ole ikinä katunut yhtään ottamaani tatuointia. Kuvat ihollani ovat minulle suunnattoman tärkeitä. Joka aamu, kun katson peiliin, tunnen suurta iloa.

Ehe myöntää, että poikkeuksellinen ulkonäkö herättää huomiota. Ystäviltään hän on saanut pelkästään positiivisia kommentteja. Sen sijaan tuntemattomat ovat usein julmia.

- Olen tottunut negatiivisiin kommentteihin. Esimerkiksi joidenkin mukaan olen liian vanha ottamaan tatuointeja. En jaksa välittää niitä kommenteista. Saan paljon myös katseita, mutta siihenkin olen tottunut. 

- Minä olen minä ja elän vain kerran. Muiden mielipiteillä ei ole väliä. Pääasia, että olen itse onnellinen. 

Muutamia kuvia Ehen tatuoinneista pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Tatuoija paljastaa - kuva, jota kadutaan usein eniten

Lue myös: Naisen ennen koronaa ottama tatuointi merkitsee nyt jotain ihan muuta - TikTokissa naureskellaan

Lähde: Daily Star

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 3.3.2021. 

Kilpailut

Uusimmat