Kuva: Shutterstock

S-ryhmän ja S-Pankin asiakkaille kauan odotettu ominaisuus vihdoin julki

23.04.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Turvallisuus ja helppous ovat osa maksusovellusta.

S-ryhmä sekä S-pankki tuovat S-etukortti Visa -asiakkailleen mahdollisuuden Apple Payn käyttöön, kerrotaan S-ryhmän tiedotteessa. Myös S-etukortti voidaan lisätä Applen lompakkoon, minkä myötä asiakkaat voivat kerryttää bonusta Apple Watch -älykellollaan tai iPhone-puhelimellaan. 

Apple Pay on turvallinen sekä helppo maksutapa, ja sen avulla voidaan välttää asiakkaiden maksukortin luovuttaminen toiselle henkilölle, fyysisten painikkeiden käyttäminen sekä käteisellä maksaminen. Myöskään kortin numeroa ei tallenneta laitteeseen tai Applen palvelimille, mikäli asiakkaat käyttävät S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-korttia Apple Pay -sovelluksen kautta.

- Olemme innoissamme siitä, että iPhone- ja Apple Watch -käyttäjät voivat nyt lisätä S-Pankin maksukorttinsa helposti ja turvallisesti Apple Payhin sekä S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon. Näin he voivat käyttää suosikkituotteitaan kätevästi yhdestä paikasta omalla laitteellaan, kertovat S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström ja S-Pankin korttien ja maksamisen tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell. 

Käyttöönotto on helppoa

Apple Payn voi ottaa käyttöön S-mobiili-sovelluksen kautta valitsemalla kortin ja painamalla "Lisää Applen Lompakkoon" -painiketta. Myös Lompakko-sovelluksen kautta napsauttamalla "+" -painiketta sekä seuraamalla näytöllä esitettäviä ohjeita saat Apple Payn käyttöösi. Kun kortti on lisätty haluamallesi laitteelle, voi maksujen tekemisen aloittaa heti.

Maksaminen Apple Paylla tapahtuu kaksoispainalluksella ja pitämällä iPhone- tai Apple Watch -laitteen lähellä maksupäätettä lähimaksua varten. Kaikki Apple Pay -maksutapahtumat ovat suojattuja, koska ne todennetaan Face ID -kasvotunnistuksella, Touch ID -sormenjälkitunnistuksella tai laitteen tunnusluvulla. Apple Paylla voidaan maksaa ruokakaupoissa, apteekeissa, takseissa, ravintoloissa, kahviloissa, vähittäismyymälöissä sekä monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa.

Lue myös: Suomalaisten suosima mobiilimaksusovellus poistuu käytöstä

Lue myös: Törkeitä nettihuijauksia liikkuu jälleen - poliisi kertoo, miten välttyä huijauksilta

Lue myös: Suomalaisten kauan toivoma sovellus julkaistaan viimein ensi vuonna

Lähde: SOK

Kilpailut

Uusimmat