Kuva: Shutterstock

Suomalaisten suosima mobiilimaksusovellus poistuu käytöstä

16.04.2024 13:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Pivo poistuu käytöstä syyskuun alussa vuonna 2024.

OP Ryhmän mobiilimaksusovellus Pivo poistuu käytöstä 4. syyskuuta 2024, kerrotaan OP:n tuoreessa tiedotteessa. Syyskuuhun asti asiakkaat voivat kuitenkin käyttää Pivoa normaaliin tapaan.

Pivo on perustettu vuonna 2013, ja sitä ovat voineet käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Palveluun on tällä hetkellä rekisteröitynyt yli miljoona käyttäjää. Kansainvälisen kilpailun myötä sovellus on ollut haastava saada menestymään.

– Kiitämme kaikkia Pivon käyttäjiä yhteisistä vuosista. Valitettavasti yhdessä maassa toimiva ja yhden toimijan tarjoama mobiililompakko on ollut haastava saada menestymään kansainvälisen kilpailun lisääntyessä, kommentoi OP:n Arjen talouden palveluista vastaava johtaja Masa Peura.

Jatkossa OP haluaa panostaa OP-mobiilin sekä sovelluksen mobiilimaksuominaisuuksien kehittämiseen. OP:n asiakkailla mobiilimaksuvaihtoehtoina toimivat tällä hetkellä normaaliin tapaan Apple Pay, Google Pay sekä Siirto. 

– Mobiilimaksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tavoitteenamme on jatkossakin tarjota parhaat maksamisen palvelut asiakkaillemme niin kumppanuuksien kautta kuin kehittämällä omia palveluitamme, Peura kommentoi.

Lue myös: Tukes testautti ratsastuskypäriä - vakavia turvallisuuspuutteita löytyi lähes jokaisesta kypärästä

Lue myös: Korttimaksaminen uudistui merkittävällä tavalla

Lue myös: Nyt on aika tehdä yksi suosituimmista verovähennyksistä - voi säästää veroissa jopa 3500 euroa

Lähde: OP

Kilpailut

Uusimmat