Malli ahtautuu korsettiin joka päivä - muutokset vyötärössä järkyttävät

27.03.2015 17:45 - Senni Loikala

Venezuelalaisen mallin vyötärönympärys on kapeimmalta kohdalta noin 50 senttiä. Hän on muovannut lantiotaan käyttämällä jatkuvasti korsettia, mistä myös lääkäri on häntä vakavasti varoittanut.

Venezuelalaisen mallin Aleira Avendanon, 25, kurvikas vartalo saa huolestumaan. Nainen käyttää tiukkaa korsettia 23 tuntia päivässä, jotta hän saisi täydellisen ampiaisvyötärön. Hän riisuu kuristavan vaatteen pois vain silloin, kun hän menee peseytymään.

Avendanon vyötärönympärys on kapeimmalta kohdalta hieman reilu 50 senttiä ja hänen muotonsa näyttävät epäluonnolisilta. Hän väittää, ettei korsettilaihdutus aiheuta kipuja.

- Ei se ole kipua - se on enemmänkin puristusta, minä pidän puristuksesta, hän sanoo.

Lääkäri: Korsetin käyttö pitäisi lopettaa välittömästi

Mallin lääkäri sanoo juuri ne sanat, joita jokainen ajattelee nähdessään naisen sairaalloisen laihan uuman.

- Minun lääketieteellinen mielipiteeni on, että hänen täytyisi lopettaa tämä (korsetin käyttö) välittömästi. Kiitos Jumalalle, ettei hän ole aiheuttanut vielä mitään vaurioita itselleen, mutta hänen pitäisi lopettaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Avendano kuitenkin pistää terveytensä vaakakuppiin, sillä hän jatkaa korsetin käyttämistä. Hän kertoo, että se tekee hänet onnelliseksi.

Alla kuvia Avendanosta.

Muitakin korsettikuurilla

Malli Kelly Lee Dekay rikkoi vuoden lopulla maailmanennätyksen maailman kapealanteisimpana naisena. Hänen vyötärönsä kapoisin kohta on nimittäin vain 40 senttiä ja rapiat.

Seuraava artikkeli: Raskaus järisytti anoreksian sairastaneen naisen elämää: "Olin paniikissa"

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat