110 vuotta vanhat rakkauskirjeet löydettiin - lue ja liikutu

10.04.2015 18:15 - Eeva Rajala

Jos tahdot uppoutua vanhaan, siirappiseen ja herkkään rakkaustarinaan, kyseiset rakkauskirjeet ovat juuri sinua varten.

28-vuotias Stephanie Knudson löysi kolme yli 100 vuotta vanhaa kirjettä antiikkimarkkinoilta. Kirjeet paljastavat amerikkalaispariskunnan Daisy Holzworthin ja John Hendersonin herkän ja suloisen rakkaustarinan 1900-luvulta.

Knudson oli lukenut kirjeitä ääneen ystävilleen junamatkalla. Rakkauden sanat olivat niin kiinnostavia, että muutkin kanssamatkustajat halusivat kuulla lisää tarinasta. Nainen päätti tutkia kirjeitä ja pariskuntaa tarkemmin, jotta saisi rakkaustarinaan jatkoa.

Kirjeet kuin romanttisesta elokuvasta

Hän otti yhteyttä kirjeet myyneeseen kauppiaaseen ja sai ostettua paljon lisää pariskunnan toisilleen lähettämiä kirjeitä. Kirjeitä löytyi yhteensä 109. Kirjeet on kirjoitettu vuosien 1905 ja 1910 välisenä aikana. Kirjeet ovat olleet alkusysäys pariskunnan seurustelusuhteelle. Knudson sai selville, että kaksikko meni myöhemmin naimisiin ja heidät on haudattu vierekkäisiin hautoihin Pennsylvaniassa sijaitsevalle hautausmaalle.

Knudson on nyt julkaissut kirjeitä kronologisessa järjestyksessä blogissaan.

"Kirjeet ovat niin hyvässä kunnossa, että tuntuu siltä kuin niitä olisi pidetty hyvin arvokkaina", Knudson kirjoittaa blogissaan.

Knudsonin mukaan kyseiset aarteet voittavat mennen tullen romanttiset elokuvat. Pääset lukemaan kirjeitä täältä! (109 Love Letters)

Lue myös: Pikkupojan rakkauskirje hymyilyttää: "Olet yhtä kaunis kuin hevonen tai leppäkerttu

Lähde: 109 Love Letters, Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat