Miehillä on erikoinen tapa hetkeä ennen virtsaamista

28.05.2015 23:15 - Senni Loikala

Yleensä naisilla ei ole pääsyä miesten vessoihin ja siksi niissä vallitsevat lainalaisuudet saattavat olla vieraita kauniimmalle sukupuolelle.  

Useimmat naiset ovat käyneet miesten vessassa vain, jos he ovat tahtoneet välttää jonottamisen naistenhuoneeseen. Silloinkaan leidit tuskin ovat ehtineet pistää merkille, millaisia lainalaisuuksia miesten vessassa vallitsee:

Kirjoittamattomia sääntöjä

Miehillä on yleisissä vessoissa paljon kirjoittamattomia sääntöjä. Niihin kuuluu muun muassa se, että puhuminen tulee pitää mahdollisimman vähäisenä. Myöskään asettuminen suoraan vastapäätä virtsaavaa miestä ei ole sopivaa.

Lisäksi monet miehet voivat ajatella, että jos he ravistelevat sukukalleuksiaan useammin kuin kahdesti, niin heidän kuvitellaan leikkivän peniksellään.

Yleiset vessat ahdistavat

Julkisissa vessoissa käyminen aiheuttaa miehille naisia enemmän paineita. Erityisesti ruuhkaisat käymälät voivat ahdistaa heitä. Tutkimuksen mukaan miekkosella kestää sitä kauemmin saada virtsa tulemaan, mitä lähempänä vessassa on muita.

Sylkäisy ennen virtsaamista

Joidenkin miesten kerrotaan sylkäisevän pisuaariin tai vessanpönttöön ennen kuin he alkavat virtsata. Tavalla miehet ikään kuin merkkaavat oman alueensa ja sylkäisy voi saada heidän olonsa myös maskuliiniseksi.

Roiskumista

Miesten vessoissa haisee usein huomattavasti enemmän kuin naisten vessoissa. Löyhä johtuu isoilta osin miekkosten epätarkasta sihdistä. Jos pisuaariin tai vessanpönttöön on kiinnitetty tarra osoittamaan virtsan toivottua kulkusuuntaa, niin tutkimuksen mukaan miehiltä roiskuu pissaa 80 prosenttia vähemmän yli laitojen.

Lue myös: Yllättävä suositus leviää: Korjaa asento, jossa olet tottunut ulostamaan

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat