Tiesitkö? Rintaliivien pukemistapasi kertoo yllättävän paljon luonteestasi

21.08.2015 19:45 - Reetta Haverinen

Joka ainoa kehomme liike viestii jotain persoonastamme. Tätä mieltä on ainakin kehonkielen tulkki ja käyttäytymisasiantuntija Patti Wood.

Rintaliivien sujauttaminen ylle hoituu monilta naisilta nopeasti ja vaivattomasti. Ei kuitenkaan ole täysin yksi ja sama, millä tavalla leidit pujauttavat push upit yllensä. Kehonkielestä ja ihmiskäyttäytymisestä varsin paljon tietävä asiantuntija Patti Wood väittää, että ihmisen liikkeet ja rutiinit kertovat paljon hänen sisimmästään. Jopa rintaliivien pukemistapa voi paljastaa yksilöstä varsin syvällisiä asioita.

4 erilaista persoonallisuustyyppiä

Woodin mukaan on olemassa neljä erilaista persoonallisuustyyppiä, joiden edustajilta löytyy tietyt yksilölliset tapansa tehdä asioita. Jopa pienet arkiset askareet ja menettelytavat voivat paljastaa, mihin persoonallisuusryhmään henkilö kuuluu. Woodin mukaan jokaisen naisen persoonatyyppi on esimerkiksi hyvin määriteltävissä hänen rintaliivienpukemistapansa perusteella.

Asiantuntijan mukaan rintaliivit voi sujauttaa ylle neljällä erilaisella keinolla ja ne palastavat muun muassa seuraavaa:

Kiinnität liivien hakaset edessä ja pyöräytät liivit lopuksi paikoilleen

Olet "vaikuttaja". Pidät huomiosta, arvostuksesta ja haasteista. Yrität aina parhaasi ja tylsistyt helposti.

Kiinnität liivien hakaset selkäsi takana

Olet "tukija". Noudatat perinteitä ja tuttuja, opittuja asioita. Olet sosiaalinen ja hyvä kuuntelija. Et pidä muutoksista.

Sinulla on edestä kiinnitettävät liivit

Olet "ohjaaja". Olet tehokas etkä haaskaa aikaa. Saat paljon aikaan, mutta pelkäät kontrollin menettämistä.

Kiinnität liivien hakaset ja pujotat liivit lopuksi pääsi yli paikoilleen

Olet "korjaaja". Haluat tehdä asiat oikein alusta alkaen, joten analysoit tilanteet tarkasti ennen kuin toimit. Et pidä huomion keskipisteenä olemisesta.


Lue myös: Rintakyselyn tulokset julkaistiin - arvaatko, mikä oli miesten kanta "tisseihin kuin tisseihin"?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat