Kolmen lapsen äiti hämmentää tarinallaan: "Synnyttäessä voi saada elämänsä isoimman orgasmin"

09.09.2015 17:45 - Rea Tallgren

Anastasia Borserio nauttii synnyttämisestä, sillä hän kokee silloin suurempaa fyysistä tyydytystä kuin koskaan muulloin. 

Anastasia Borserio on australialainen kolmen lapsen äiti, jolle synnyttäminen on kaukana tuskaisesta kokemuksesta. Hyvinvointivalmentajana toimiva nainen haluaakin jakaa tarinansa siitä, miten synnytyksestä saa tehtyä mahdollisimman miellyttävän - jopa tyydyttävän - kokemuksen. 

"Päätin luottaa kehooni"

Borserion mukaan hänen ensimmäinen synnytyksensä oli tuskaisa ja pelottava kokemus. Kahden seuraavan lapsensa kanssa hän päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Hän kävi lääjärissä vain aivan välttämättömän verran, sillä uskoi sen aiheuttavan vaan tarpeetonta stressiä. 

- Olen huomannut, että lääkärissä ja neuvolassa lähdetään aina siitä, että jotain on vialla, tai voi olla vialla. Päätin lääkäreiden sijaan luottaa omiin tuntemukseeni ja kehooni, Borserio selittää. 

Samoin oli synnytysten laita. Borserio päätti synnyttää kotona altaassa. 

"Keskity tuntemaan"

Synnytyksissään Borserio on onnistunut nauttimaan kerta kerralta enemmän. Toisessa synnytyksessään hän kertoo käyttäneensä ääntään avatakseen itsensä supistusten myötä. 

- Lauloin ääniä eri korkeuksilta ja autoin itseäni aukeamaan supistusten myötä. Mieheni piti minua sylissä altaassa ja me keinuimme siinä hiljaa, toisiamme koko ajan silmiin katsoen. Se oli kaunista ja upeaa - ja intiimiä. 

Borserio sai huomata, että toisin kuin ensimmäisen, sairaalassa tapahtuneen synnytyksensä aikaan, tällä kertaa hänen ei tarvinnut ponnistaa. Hänen toinen lapsensa syntyi altaaseen viiden tunnin jälkeen, ja kipua tuntui Borserion mukaan huomattavan paljon vähemmän kuin ensimmäisen synnytyksen aikana.

"Kuin taidetta"

Kolmannen synnytyksensä lähestyessä Borserio ja hänen miehensä päättivät tehdä siitä lähestulkoon taidetta. He loivat soittolistan täynnä mieluisia kappaleita. Vielä synnytystä edeltävänä iltana he rakastelivat intohimoisesti. Kun lapsivesi meni, tunsi Borserio olonsa hyvin rauhalliseksi. 

- Emme melkein edes pyytäneet ketään apuun, mutta lopulta kutsuimme ystävän katsomaan taaperoidemme perään synnytyksen ajaksi. 

Ensimmäiset 1,5 tuntia synnytyksestä Borserio tanssi ja meditoi. Sitten oli aika siirtyä altaaseen. 

- Mieheni tuli altaaseen kanssani ja keskityin pelkästään siihen, miltä minusta tuntui. Synnyttäminen oli intiimiä ja uskomattoman hyvän tuntuista. Mitä lähempänä lapseni oli ulostuloa, sitä paremmalta minusta tuntui, kertoo Borserio. 

Hänen mukaansa onkin täysin mahdollista saada elämänsä isoin orgasmi synnyttäessään. Sitä varten täytyy kuitenkin luottaa itseensä ja omaan kehoonsa sekä uskaltaa nauttia ja tehdä juuri sitä, mikä tuntuu itsestä hyvältä. 


Lue myös: Nuori nainen on "synnyttänyt" sata kertaa elämänsä aikana: "Se ei ole kipua vaan pahempaa"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat