Työpöytä, joka on jokaisen uraohjuksen unelma - sänky ja tyylikäs työtila samassa paketissa

24.09.2015 23:15 - Reetta Haverinen

Kaikki, jotka ovat joskus haaveilleet pikkunokosista kesken työpäivän, olisivat taatusti valmiita maksamaan maltaita tästä kreikkalaisen arkkitehtifirman suunnittelemasta tuotteesta. 

Studio NL:n suunnittelema työpöytä on varsin nerokas keksintö, sillä innovatiivinen tuote tulee vastaamaan monien toimistotyöläisten haaveisiin. Varsinkin ne, jotka ovat unelmoineet lounastorkuista tai lyhyestä siestasta kesken raskaan työpäivän, tulevat rimastumaan tästä kreikkalaisyrityksen tulevaisuuden työpöytäratkaisusta. Myös ne, jotka puurtavat työmaalla aamuyön tunteihin asti ja palaavat takaisin sorvin ääreen heti seuraavana päivänä, hyötyisivät taatusti tästä kekseliäästä luomuksesta.

Sängyn ja työpöydän kompakti yhdistelmä 

Enää ihmisten ei tarvitse vain unelmoida mukavasta unisopesta työpöydän lähettyvillä: arkkitehtitoimisto Studio NL:n suunnittelema toimistopöytä nimittäin muuntautuu sängyksi sekunneissa.

Työpöytä on päällepäin tyylikäs ja työtason alle piilotettuun nukkumasoppeen on helppo solahtaa, kun tarve sitä vaatii. Tämä pöytä on taatusti myös jokaisen pienessä yksiössä asuvan opiskelijan unelma. Tämän fiksummin työpöytää ja sänkyä ei voisi yhdistää!

Valitettavasti kyseinen tuote on vasta prototyyppi, joten verkkokaupasta sitä ei voi itselleen vielä tilata. Ei kuitenkaan epäilystä, etteikö tämänkaltaiselle työpöydälle olisi maailmalla kysyntää!

Tutustu innovatiiviseen tuotteeseen täältä.


Lue myös: Tee päivästä mukavampi: 15 asiaa, joita kannattaa säilyttää omalla työpisteellään

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat