Kuva: YouTube

Muistatko Disneyn Aladdin-elokuvan? Piirretyn tähdet tekivät koskettavan paluun tv-ohjelmassa

13.10.2015 17:45 - Reetta Haverinen

Yksi kauneimmista Disney-piirrettyjen rakkauslauluista on Aladdinin ja Jasminen herkkä duetto. Kappaleen alkuperäisesittäjät päättivät tulkita laulun uudestaan, ja lopputulos saa elokuvan fanien silmät kostumaan.


Monille suomalaisille Se on kuin yö -kappaleena tutuksi tullut rakkauslaulu A Whole New World on peräisin Disneyn rakastetusta Aladdin-piirretystä, jossa Aladdin ja Jasmin laulavat toisilleen lentävän maton päällä matkatessaan. 

Kappaleen alkuperäiset esittäjät Brad Kane ja Lea Salonga tulkitsivat kappaleen 90-luvulla varsin onnistuneesti, mutta vastikään Good Morning America –show’ssa vieraillut kaksikko todisti, etteivät heidän äänensä ole muuttuneet miksikään vuosien saatossa.

Koskettava live-veto

Kaksikko tulkitsi kappaleen pianonsäestyksellä ja esitys sai taatusti kyyneleet kihoamaan studioyleisön silmäkulmiin – niin upealta kaksikon duetto kuulosti. Itse asiassa, kuulostaa siltä, että vuodet ovat tehneet hyvää Kanen ja Salongan äänille. Kaksikon veto kuulostaa jopa paremmalta kuin kymmeniä vuosia sitten. Suomeksi dubatun Aladdin-elokuvan Se on kuin yö kappaleen tulkitsivat Sami Aarva ja Ulla Hakola.

Kuuntele Kanen ja Salongan herkkä esitys alta:


Lue myös: Uuden Toy Story -elokuvan julkaisupäivä on selvillä

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat