Kuva: YouTube

Maailman ilkein lumiukko on täällä taas - ohikulkijat sydänkohtauksen partaalla!

31.10.2015 22:15 - Mika Parikka

YouTubessa jonkinlaiseksi julkkikseksi noussut vihainen lumiukko ei tunnu jättävän millään ihmisiä rauhaan. 

Syksy on jo pitkällä, ja kohta voidaankin jo odotella ensimmäisiä lumisateita, jos sellaisia meille ylipäätään suodaan. Lumesta voi tehdän kaikenlaista kivaa, vaikkapa lumiukkoja, jotka koristavatkin useimpia pihoja talvipakkasilla.

Yhdysvaltoja piinaa lumiukko, joka ei sula millään pois kaupunkien katukuvasta. Ilkeä lumiukko on säikytellyt jo hyvän aikaa viattomia ohikulkijoita. Kukaan ei oleta lumiukon yhtäkkiä kääntyvän heitä kohti vihaisesti. Näin kuitenkin käy, joka aiheuttaa ohikulkijoilla akuutteja sydänkohtauksia. Parhaimmillaan ukko jää vielä hekottamaan perään.

Monia piilokameroita on netissä nähty, mutta vihainen lumiukko on saavuttanut niin suuren suosion, että sille riittää aina vaan kysyntää ja faneja. Videolla nähdään yksi todellinen fanityttö, ja kun ruutuun ilmestyy teksti "RIP headphone users", kannattaa laittaa äänenvoimakkuutta hiljemmalle. Kuulokkeet päässä saatat nimittäin menettää kuulosi. 

Ihmisten reaktiot lämmittävät sydäntä. Melkeinpä kaikki nauravat katketakseen ymmärrettyään mistä koko hommassa on kyse.

Katso video alta ja nauti:


Lue myös: Olisitko sinä valmis myymään tyttöystäväsi? Piilokamera tallentaa hämmentävän hetken

Kilpailut

Uusimmat