Kuva: Fotolia

65-vuotias klovni säikäyttää lapsia rahasta: "Äiti soitti perään ja kiitti"

08.11.2015 15:15 - Senja Rapila

Floridassa mies kerää lisätienestiä sillä, että hän säikäyttää huonosti käyttäytyviä lapsia heidän vanhempiensa pyynnöstä. 

Mikä olisikaan hirveämpää kuin herätä yöllä siihen, että tuntematon henkilö on huoneessasi klovnin asussa. Hän tuijottaa sinua hiljaa, liikkumatta. Tähän näkyyn ovat jotkut yhdysvaltalaiset lapset heränneet, kun 65-vuotias ammattiklovni, Wrinkles, on käynyt vierailulla.

- Eräs 12-vuotias poika pelkäsi klovneja, ja ilmestyin hänen koulubussinsa viereen tien toiselle puolelle seisomaan. Poika alkoi itkemään ystäviensä edessä ja juoksi välittömästi kotiin. Hänen äitinsä soitti muutama päivä myöhemmin minulle, ja kiitteli minua teostani. Nyt jos poika käyttäytyy huonosti, hänen äitinsä vain kysyy pojalta: "Haluatko sinä, että Wrinkles tulee takaisin?", Wrinkles-nimellä esiintyvä mies kertoo.

Seksitoiveita naisilta

Hänelle on myös tullut todella kummallisia soittoja naisilta, jotka haluavat toteuttaa muun muassa seksifantasioitaan klovnin kanssa.

- Eri-ikäiset naiset soittelevat minulle jatkuvasti. Myös todella nuoret, joilla on outoja fantasioita goottimaisissaa kahleista olosta ja muuta. Olen saanut tarpeekseni hulluista naisista elämässäni, sen vuoksi olenkin eronnut, Wrinkles kertoo huvittuneena. 

Sen sijaan, että hän haluaisi toteuttaa ihmisten outoja fantasioita, Wrinkles haluaisi ihmisten palkkaavan hänet syntymäpäiville seisomaan johonkin nurkkaan, vaivaannuttaakseen vieraat vähäeleisenä, ja viedäkseen juhlat täysin toiselle tasolle. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lue myös: Silmämunatatuoinnit ovat maailmalla yhä suositumpia - katso kammottavat kuvat

Lähde: Washington Post

Kilpailut

Uusimmat