Kuva: Fotolia

Matkustaja löysi revityn joulukortin junasta - kokosi sen ja löysi koskettavan viestin

23.12.2015 20:15 - Rea Tallgren

Jokaiselle meistä joulu ei ole onnen ja yhdessäolon aikaa. Siitä kertoo omaa surullista tarinaansa netissä leviävä kuva joulukortista, joka oli jätetty revittynä junaan. 

Mirror-lehti uutisoi englantilaisen matkustajan löytäneen junasta joulukortin, joka oli revitty kappaleiksi. Hän oli tullut uteliaaksi, ja kasannut kortin uudestaan niin, että pystyi lukemaan, mitä kortissa sanottiin. 

"Onnellista joulua. Ps. Lopeta juominen, hae apua. Pahoja asioita tapahtuu hyville ihmisille joskus, mutta se, miten reagoit, määrittää sinua enemmän kuin se, mitä tapahtui. Sinulla on mahdollisuus valita. Edessäsi on vielä hyviä aikoja, mutta asia on sinun käsissäsi. Sinun on pakko ottaa vastuu tulevaisuudestasi."

Kortin sanoma on selvästi ollut liian kova pala purtavaksi sille, joka kortin on saanut. Se kuitenkin muistuttaa tärkeästä asiasta; päihdeongelma ei koskaan kosketa vain yhtä ihmistä vaan satuttaa aina monia muitakin. 

Netissä leviävää kuvaa jakavat ihmiset toivovat, että kortin vastaanottaja saa elämänsä kuntoon. Kenties jo ensi jouluna hän saa kortin, jossa häntä onnitellaan raittiudesta ja siitä, että hän on onnistunut kääntämään elämänsä suunnan. 

Katso kuva kortista alta tai tästä

Lue myös: Suosittu joululaulu muuttuu hyytäväksi, kun se soitetaan mollissa - kuuntele

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat