Kuva: Fotolia

Vuosia vanhasta Happy Meal -ateriasta leviää kuva - tekeekö mielesi enää pikaruokaa?

11.02.2016 19:15 - Senni Loikala

Nainen osti vuosia sitten suosikkiaterian McDonalds'ista, mutta ei syötäväksi. Nyt hän on tehnyt kokeestaan hittipäivityksen Facebookiin.

Yhdysvaltojen Iowassa asuva Jennifer Lovdahl tahtoi havainnollistaa, kuinka epäterveellistä pikaruoka on. Hän kertoo Facebookissa ostaneensa Happy Meal -aterian McDonald’sista kuusi vuotta sitten ja säilyttäneensä sen työpaikkansa toimistossa koskemattomana vuosien ajan.

Lovdahl julkaisi viime torstaina Facebookissa kaksi kuvaa, joissa nähdään kuitti ostoksesta ja aterian nykyinen ulkonäkö. Kananugetit ja ranskalaiset eivät ole muuttuneet juuri ollenkaan, ja ateria näyttää siltä, että sen olisi hyvin voinut saada juuri eteensä pikaruokalassa.

Valitkaa oikeita ruokia! Omenoita, banaaneja, porkkanoita, selleriä… ne ovat oikeata pikaruokaa”, nainen kirjoittaa päivityksensä yhteydessä. Päivitys muistuttaa, että pikaruoka on epäterveellistä.

Päivitys on kiertänyt kovaa vauhtia netissä. Se on kerännyt jo noin 343 000 jakoa. Uskoisitko, että alla oleva ateria olisi ollut koskemattomana kuusi vuotta?


Lue myös: Miten valmistaa täydellinen hampurilainen kotona? Lue ohjeet ja ihastu

Kilpailut

Uusimmat