Kuva: AOP

Miltä Disney-prinsessat kuulostaisivat alkuperäisellä kielellään? Kuuntele tutut laulut

14.02.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Disney-elokuvista tutut kappaleet kuulostavat erilaisilta, kun ne lauletaan sen maan kielellä, johon tarina sijoittuu.

Suurin osa Disney-tarinoista perustuu ulkomaalaisiin satuihin, mutta silti alkuperäiset vesiot ovat aina englanniksi. Mutta miltä kuulostaisi pohjoiseen sijoittuvasta Frozen-elokuvasta tuttu Let It Go -kappale norjan kielellä tai Aladdinista tuttu A Whole New World -kappale arabiaksi?

Youtube-kanava Movie Munchiesien julkaisemat videot antavat tähän vastauksen. Videoilla kuullaan ensiksi osa alkuperäisestä englanninkielisestä kappaleesta ja tämän jälkeen osa kappaleesta Disney-prinsessan alkuperäisellä kielellä.

Ensimmäisellä videolla kuullaan Pieni Merenneito -elokuvan Arielin laulavan tanskaksi, Mulanin mandariinikiinaksi, Aladdinin ja Jasminen arabiaksi, Frozen -elokuvan Elsan norjaksi ja Kaksin karkuteillä -elokuvan Tähkäpään laulavan Flynn-prinssin kanssa kappaleen saksaksi. Katso video täältä tai alta.

Toisella videolla taas kuullaan Kaunotar ja Hirviö -elokuvan Bellen sekä Prinsessa Ruususen laulavan ranskaksi, Lumikin saksaksi, Hercules-elokuvan Megin kreikaksi ja Frozen-elokuvasta Elsan siskon Annan laulua norjaksi. Toisen videon voit katsoa täältä tai alta.

Lue myös: Yllättävä paljastus: Disney-klassikossa vihjattiin tulevasta elokuvasta

Kilpailut

Uusimmat