Kuva: AOP

Huomasitko? J.K. Rowling vihjasi jo kolmannessa Harry Potter -kirjassa suosikkihahmon kuolemasta

24.03.2016 16:15 - Senja Rapila

Harry Potter -fanit uskovat, että taitava kirjailija teki tämän viittauksen kolmannessa kirjassa tarkoituksella.

Jos olet lukenut Harry Potter -kirjasarjaa, oletko huomannut kirjailija J.K. Rowlingin viittauksia tuleviin tapahtumiin? Nyt joku tarkkasilmäinen fani on löytänyt kolmannesta kirjasta kohtauksen, joka selkeästi viittaa kirjansarjan kuudenteen osaan ja Tylypahkan rehtorin Dumbledoren kuolemaan.

Kolmannessa Harry Potter ja Azkabanin vanki -kirjassa on kohtaus, jossa 13 noitaa ja velhoa pitävät tapaamisen. Ennen kuin kirjan hahmo, ennustusta Tylypahkassa opettava professori Sibylla Punurmio istuu alas, Dumbledore nousee ylös ja tarjoaa naiselle tuoliaan. Punurmio kuitenkin kieltäytyy tarjouksesta ja toteaa: "Jos 13 ihmistä ruokailevat keskenään, ensimmäinen ylösnoussut kuolee ensimmäisenä."

Tarkkasilmäinen fani on huomannut tässä asettelussa jotain aiemmin huomaamatta jäänyttä: koska Harry, Ron ja Hermione olivat myös huoneessa, oli mukana myös Ronin lemmikkirotta Kutka, joka myöhemmin paljastuu Peter Piskuilaniksi. Näin pöydässä istui jo valmiiksi 13 ihmistä ja Dumbledore nousi heistä ensimmäisenä ylös.

Tämäkin erikoislaatuinen viittaus myöhempiin kirjasarjassa tapahtuviin asioihin on vain taitavaa J.K. Rowlingin taktikointia, jota suosittu kirjasarja on pullollaan.

Lähde: Independent

Lue myös: Disney-aiheiset tatuoinnit tuovat mieleen lapsuuden - katso ihastuttavat kuvat

Lue myös: "Vampyyrin näköinen" kissa ei löydä uutta kotia - kuka adoptoisi suloisen Roryn?

Kilpailut

Uusimmat