Kuva: YouTube

Isoveljet tekivät kaikkien aikojen pilan lääkitylle pikkusiskolleen - "zombiet ovat vallanneet maan"

13.04.2016 11:14 - Rea Tallgren

Amerikkalaiset veljekset olivat suunnitelleet pilansa todella huolellisesti ja kaikki taltioitiin myös hauskalle videolle.

Kun Millicent meni viisaudenhampaan poistoon, hän tiesi luultavasti odottaa olevansa sekaisin leikkauksen jälkeen. Se, mitä hän ei tiennyt, oli hänen perheensä suunnitelma hänen päänmenokseen.

Millicentin isoveljet olivat valmistelleet feikkiä radiolähetystä ja äidin hätääntynyttä puhelua myöten kaiken viimeistä piirtoa myöten ja niinpä autossa kotiin matkalla ollut Millicent saikin pian huomata olevansa elämänsä pulassa, kun zombiet olivat alkaneet vallata Amerikkaa. 

Videolla veljekset laittavat Millicentin tekemään vaikeita päätöksiä esimerkiksi siitä, kumpi perheen lemmikeistä pakomatkalle otetaan mukaan ja millä eväillä perhe aikoo selvitä; suklaakakulla vai serpentiinikoristeilla. 

- Miksi minä joudun tekemään kaikki päätökset? hätääntynyt Millicent yrittää sössöttää suu täynnä hammaslääkärin tuppoja, veljesten yrittäessä pidätellä nauruaan. 

Veljekset myös kertovat Millicentille, että perheen pitää paeta Meksikoon ja kysyvät häneltä, osaako hän vielä espanjaa, jota opiskeli koulussa. 

- No... osaan minä sanoa "housut", Millicent-parka miettii. 

Katso hulvaton video alta. 

Lue myös: Aprillipila sai monet suomalaiset paniikkiin - "Puhelin on soinut"

Kilpailut

Uusimmat