Kuva: Fotolia

Baari auttaa asiakkaansa ulos epämukavilta treffeiltä: "Turvallisuutesi on tärkeintä"

20.04.2016 19:45 - Emma Ylistalo

Brittibaari on ripustanut naisten vessaan kyltin, jossa henkilökunta kertoo, kuinka he auttavat asiakkaan ulos pelottavilta treffeiltä.

Huonot treffit eivät aina tarkoita, että asiat menevät hieman kiusallisiksi. Monille ihmisille kamalat treffit saattavat olla jopa pelottavat. Varsinkin sellaisessa tilanteessa, treffeiltä voi olla hyvin hankala päästä pois. 

Eräs brittibaari on keksinyt ratkaisun näihin tilanteisiin. He ovat laittaneet naisten vessaan kyltin, jossa tarjotaan apua, jos treffit muodostuvat pelottaviksi. 

"Jos olet treffeillä ja ne eivät suju hyvin, tule baaritiskille ja kysy Rachellea tai Jenniferiä ja me autamme sinut pois tilanteesta tai/ja tilaamme sinulle taksin. Sinun turvallisuutesi ja onnellisuutesi on tärkeintä meille." lukee kyltissä.

Kyltti on kerännyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja baarin työntekijätkin ovat otettuja tästä. 

- Kyltti, joka on suunniteltu naispuolisten asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi, on saanut huomiota tuhansilta sukupuoleen katsomatta ja olette kaikki koskettaneet meitä tuellanne, joten paljon kiitos tästä, The Brickyard -baarin henkilökunta kertoi Metro.uk-sivustolle.

- Rehellisesti sanoen, emme todellakaan uskoneet, että kyltti herättäisi näin paljon huomiota, mutta saamamme huomion perusteella olemme suunnitelleet samantapaista turvallisuuskampanjaa myös miehille.

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Häitään järjestävä miespari sai törkeän vastauksen hääkutsuun - kirkko antoi tukensa

Kilpailut

Uusimmat