Kuva: Fotolia

Habitaren mielenkiintoisimmat: Kukkasilta näyttävä härski seksitapetti ja neljä muuta

10.09.2016 11:15 - Rea Tallgren

Kimppakivasessioita kuvaava tapetti herätti toimituksessa ihastuksen huokauksia kaukaa katsottuna, koska siinä näytti olevan kukkia. Lähempää tarkasteltuna kävi ilmi, että totuus oli täysin toinen.

Huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare kokosi jälleen Helsinkiin saman katon alle mielenkiintoisia trendejä, kalusteita ja koriste-esineitä. Poimimme muutamia toimitukselle parhaiten mieleenpainuneista alle. 

1. Suunnittelija Pascale Risbourgin Erotique toile de jouy -tapetti näyttää kaukaa herkältä kukkatapetilta, mutta lähempää katsottuna ujoimpia hirvittää. Risbourgin sivuille pääset tästä

Suosittelemme: Makuuhuoneeseen.
Ei välttämättä: Lastenhuoneeseen.

2. Plan B on Helsingin kierrätyskeskuksen luoma oma mallisto. Kaikki sen tuotteet valmistetaan kiertoon tulleista materiaaleista Kierrätyskeskuksen ompelimossa ja verstaalla. Nettisivuille pääset tästä

Suosittelemme: Leikkimielisille.
Ei välttämättä: Klassisen kliiniseen kotiin.

3. “Pessimismi, viisaus vai itseironinen järjenhäivä? Loistavilla ideoilla on aina varjonsa.” Näin kuvailee tekstiilidesigner Susanna Sivonen CleverIdea-taidejulistetta. Juliste on osa IllustrationsAndSomeOtherFeelings-mallistoa. Nettisivuille pääset tästä.

Suosittelemme: Huumorintajuisille.
Ei välttämättä: Mielensäpahoittajille.

4. Olokoto on asuinpinta-alaltaan 21 neliötä. Se toimitetaan täysin asumisvalmiina, ja halutessaan sen voi sijoittaa myös ilman kunnallistekniikkaa, mikäli valitsee kotoonsa vettä kierrättävän suihkun ja jätteet polttavan wc-tilan. Nettisivuille pääset tästä.

Suosittelemme: Vaihtoehdoksi isolle omakotitalolle.
Ei välttämättä: Suurperheelle.

5. Sani Miekkalan akustoivat taulut sopivat esimerkiksi suureen tilaan, jossa kaikumista ja melua halutaan vaimentaa. Akustiikkalevyt on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja kuvioita on saatavana erilaisia kuin myös värejä. Nettisivuille pääset tästä.

Suosittelemme: Suureen kotiin.
Ei välttämättä: Kotiin, jossa kaiken halutaan olevan räikeän värikästä.

Habitare Messukeskuksessa 7.-11.9.2016.

Lue myös: Sisusta lastenhuone neutraalisti ja kauniisti - helpot vinkit

Kilpailut

Uusimmat